gebe kalmak istiyorum

EdAaaAaaAA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
6.478
409
173
slm arkadaşlar gebe kalmak istiyorum yaklasık 2 ay once calısmalara basladık fakat hala bişey yok test yaptım negatıf cıktı rengl dönemim geldi de geçti bile tam 42 gündür adet olamıyorum ne yapmam gerek sızce hamişmiyim simdiden yorumlarınız ıcın cok teşekkürr ederimmm...

slm arkadaşlar gebe kalmak istiyorum yaklasık 2 ay once calısmalara basladık fakat hala bişey yok test yaptım negatıf cıktı rengl dönemim geldi de geçti bile tam 42 gündür adet olamıyorum ne yapmam gerek sızce hamişmiyim simdiden yorumlarınız ıcın cok teşekkürr ederimmm...

slm arkadaşım. sen daha çalışmalara başlayalı 2 ay olmuş, çok kısa bir süre. moralini bozma, inşallah yakın zamanda olur fazla bekletmez Rabbim. adetin epey geçmiş hamile olsaydın testte çıkması lazımdı, ama yine de içim rahat etsin diyorsan kantesti yaptır. onda da negatif çıkarsa söktürücü kullanırsın, bidahaki ay çalışmalara devam edersin:34: bak benim 2 sene oldu çalışmalara başlayalı hala bebek yok:50:

kan testi yaptırdıktan sonra negatif çıkarsa soğan kürü öneririm hem adet olmanı ağlar hemde bi sonraki ay hamileliği kolaylaştırır ....

İbrahim Saraçoğlu'dan Kolay Hamile Kalmak İsteyenler İçin Soğan Kürü:

Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.

mavera19 arkadaşım seninde baya olmuş inşallah en kısa zamanda rabbim sana güzel yavrunu kucagına almanı nasip rabbımızden tum dileklermız bu yonden fakat herşeyin bir sırrası vr sanırım rabbım vermeyınce hemen olmuyor bıraz sabretmemız lazm umarım benım 2 yıl olmasa ben çatlarım galıbaa allah bızım yardımcımız olsn insallah ama 42 gun renl olmamam benı endıselendırdı cok anneme falan danıstım bu konuyu 1 yıl korundugumuz ıcın yumurtalıkların tembelleşmıs oldugunu soyledı ama ne kadar dogru bılemıyorum :(

kan testi yaptırdıktan sonra negatif çıkarsa soğan kürü öneririm hem adet olmanı ağlar hemde bi sonraki ay hamileliği kolaylaştırır ....

İbrahim Saraçoğlu'dan Kolay Hamile Kalmak İsteyenler İçin Soğan Kürü:

Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.

bu ay uygulama başladım bu yöntemi ama ben içine biraz maydonoz da katıyorum zayıflatsın diye2, bebeğimi istiyorum tek çocuk çok sımarık oluyo :(

Back