Canım ben bekarlıgımdan beri düzgün regl olamıyorum hatta ilk reglim ilaçla olmuştu 18 yaşımda. Ama kan değerlerimde hiç sorun göremiyorlar hiç pcos demediler bana olabilir genetik vs dediler. Annemde o şekildeymiş gençken. 2 yıllık evliyim evlendikten sonra reglim düzene girdi gibi bir şey yani ilaçsız oluyorum, 45 gün de bir olsa da oluyorum, bazen her ay oluyorum. Klomen çatlama iğnesi letu bu tedaviyi 3 kez denedik olmadı, 2 kez kimyasal oldu. Ovulasyon testleri ile bayağıdır takip etmeyi düşünüyordum ama bu klomen zamanı gittiğim doktorum bana o testlerin hiç bir işe yaramadığını söylemişti. Yumurtalıklarımın tembel olduğunu söylemişti. Ondan yapmadım 2 sene boyunca hiç. 2 kez kimyasal geçirince artık bıktım ve doktora falanda gitmek istemedim saldım yani, diyete başladım 2 ay kadar zaten kilolu değilim ama sağlıklı beslenmek etkiler diye başladım açıkcası. Onla da olmadı. Şimdi işte ovülasyonla deniyorum, 24 marttan beri takip ediyorum ama henüz pik göremedim. Sabırla devam etmek gerekiyor:)