Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifada42

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
84
14
Gebe kalmak için klomen kullanıyorum adetimin 3.gunu başladım ve adetim biteli 5 gün oldu suan pembemsi bir kan geldi test yaptım çubukta negatif peki bu kanın sebebi nedir ve ben nasıl hamile kalırım?

Gebe kalmak için klomen kullanıyorum adetimin 3.gunu başladım ve adetim biteli 5 gün oldu suan pembemsi bir kan geldi test yaptım çubukta negatif peki bu kanın sebebi nedir ve ben nasıl hamile kalırım?
Klomen hormon ilacı oldugu için böyle dengesiz kanamalar olabiliyor veya tam tersi gecikmede olabiliyor. Adetiniz yeni bitmiş herhangi bişey yoktur. Muhtemelen rahimde kalan az miktar kanı atmış olabilir. Doktor takip için ne zaman çağirdi?

Bu yumurtlama belirtisi mi ?
Yumurtlama adetten 14 gün sonra kimilerinin daha erken yani adet bittikten sonra takip etcen eğer ben yumurtlamami bilmiyorum dersen ovulasyon testleri var. Yumurtlamayi gosderen onları al adet bitiminden hemen sonra başlarsin ovulasyon testinden hamile kalan çok kişi var

Slm kızlar bende gebelik istiyorum fakat yumurtlama belirtim var ve beyaz akıntım geliyor ben akıntıya göre mi ilski yaşamam gerek yoksa yumurta çatladı gündemi ve yumurtanın çatladığını nasıl anlarım lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın inan bilgiye çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🙏

Slm kızlar bende gebelik istiyorum fakat yumurtlama belirtim var ve beyaz akıntım geliyor ben akıntıya göre mi ilski yaşamam gerek yoksa yumurta çatladı gündemi ve yumurtanın çatladığını nasıl anlarım lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın inan bilgiye çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🙏
A.s
Ovulasyon testi en iyi yol bence 2. Denememde hamile kalmistim

Nasıl yapıcam peki ovulasyon testini 🙏
İlk yumurtlama gununu bilmediginden adetten sonraki gun testi yapmaya baslicaksin
Testten iki saat once su icme ve wcye gitmesen daha iyi olur
Testi yapinca bes dkk beklicen t cizgisi c cizgisiyle ayni veya esit olursa Ogün pik gunun yani yumrtlama var hamilelikte zirve o gunu degerlendircen ama bu koyu cizgiden once testte koyuluk hafif hafif basliyor o gunleride degerlendrsen ii olur musal baktin koyulasmaya basladi t cizgisi ogunu degerlendir pikten once ve pik gunu ve sonraki gun en onemli gnler
Ornek: pik adetteb sonraki 16. Günde gordun
14-16-17 gunlerini mtlaka atlamamaya calis
Zaten ilk ay yumrtlama zananina gore ikinci ay misal yapmaya 10. Gun baslarsin

X