Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen hormon ilacı oldugu için böyle dengesiz kanamalar olabiliyor veya tam tersi gecikmede olabiliyor. Adetiniz yeni bitmiş herhangi bişey yoktur. Muhtemelen rahimde kalan az miktar kanı atmış olabilir. Doktor takip için ne zaman çağirdi?Gebe kalmak için klomen kullanıyorum adetimin 3.gunu başladım ve adetim biteli 5 gün oldu suan pembemsi bir kan geldi test yaptım çubukta negatif peki bu kanın sebebi nedir ve ben nasıl hamile kalırım?
Pazartesi günü çağırdıKlomen hormon ilacı oldugu için böyle dengesiz kanamalar olabiliyor veya tam tersi gecikmede olabiliyor. Adetiniz yeni bitmiş herhangi bişey yoktur. Muhtemelen rahimde kalan az miktar kanı atmış olabilir. Doktor takip için ne zaman çağirdi?
Yumurtlamani takip etcen ogünü değerlendireceksin cnmGebe kalmak için klomen kullanıyorum adetimin 3.gunu başladım ve adetim biteli 5 gün oldu suan pembemsi bir kan geldi test yaptım çubukta negatif peki bu kanın sebebi nedir ve ben nasıl hamile kalırım?
Bu yumurtlama belirtisi mi ?Yumurtlamani takip etcen ogünü değerlendireceksin cnm
Yumurtlama adetten 14 gün sonra kimilerinin daha erken yani adet bittikten sonra takip etcen eğer ben yumurtlamami bilmiyorum dersen ovulasyon testleri var. Yumurtlamayi gosderen onları al adet bitiminden hemen sonra başlarsin ovulasyon testinden hamile kalan çok kişi varBu yumurtlama belirtisi mi ?
Bu yumurtlama belirtisi mi ?
Daha adetin yeni bitmiş hemen birşey olmaz zatenBu yumurtlama belirtisi mi ?
A.sSlm kızlar bende gebelik istiyorum fakat yumurtlama belirtim var ve beyaz akıntım geliyor ben akıntıya göre mi ilski yaşamam gerek yoksa yumurta çatladı gündemi ve yumurtanın çatladığını nasıl anlarım lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın inan bilgiye çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
İlk ayda ovulasyon testini her gün yapıp ilişkiye girdiğiniz halde mi olmadiA.s
Ovulasyon testi en iyi yol bence 2. Denememde hamile kalmistim
Evetİlk ayda ovulasyon testini her gün yapıp ilişkiye girdiğiniz halde mi olmadi
İlk yumurtlama gununu bilmediginden adetten sonraki gun testi yapmaya baslicaksinNasıl yapıcam peki ovulasyon testini