- 24 Nisan 2025
- 47
- 11
- 3
- 21
- Konu Sahibi rhapsodyyyyx
-
Teşekkür ederim. İnternette gördüğüm az da olsa ihtimal var diyenlerden dolayı böyle şüpheliyim. Reglim geciktikçe ve ağrılar devam ettikçe şüphem artıyor.hamile falan değilsiniz. hem pcos hem ertesi gün hapı yüzünden regl düzeniniz bozuk.
o sürtünmeyle hamile kalan kim yaaa???
Teşekkürler. Rahatlattınız beni gerçekten.Hayır bu şekilde gebe kalınmaz.
herkes öyle diyor da ben sürtündüm ve hamile kaldım diyeni görmedimTeşekkür ederim. İnternette gördüğüm az da olsa ihtimal var diyenlerden dolayı böyle şüpheliyim. Reglim geciktikçe ve ağrılar devam ettikçe şüphem artıyor.
Ağır olduğu konusunda bilgim vardı. Fakat içimi rahatlatabilmek için tek seçeneğim buydu. Yorumunuz için teşekkür ederim.Ertesi gün hapı içerek zaten bütün döngünüzü bozdunuz.Hamile kalmazsınız merak etmeyin
Tarlusal neden?Özellikle solda hissedilen kasık ağrımın ve kasık baskılarımın nedeni de adet döngüsü ve ertesi günü hapı mıdır sadece.
Bu arada tarlusal kullanıyorum ve bunu içtiğimde bu şikayetler azalıyor hatta geçiyor. Tabii bu ilacın etkisinin geçmesi ile de bitiyor.
Adetim geciktiği için doktorum önerdi.Tarlusal neden?
Fazla yükleniyorsunuz vücudunuza.Adetim geciktiği için doktorum önerdi.
Evet farkındayım. Bir süredir sadece bu olayla meşgulüm ve bir an önce bitmesini istiyorum. Bunu sonlandıracak şeyin de reglimin olması olarak düşünüyorum. Çaresiz kaldığım için yapıyorum.Fazla yükleniyorsunuz vücudunuza.
Rahatlayın
Bilmiyorum. Burada da çok az da olsa ihtimal vardır diyenler var görüyorsunuz. Korkutan bu.herkes öyle diyor da ben sürtündüm ve hamile kaldım diyeni görmedimmit gibi bir sey o
içiniz rahat olsun genelik falan yok. ertesi günğ hapı alıp hormonlarınızı mahvetmissiniz sadece.Bilmiyorum. Burada da çok az da olsa ihtimal vardır diyenler var görüyorsunuz. Korkutan bu.
Yine de bu yorumları okumadan önceki halimden daha rahatlamış hissediyorum kendimi.
Öncelikle bakireyim lafından sonrasını okuyamadımÖncelikle bakireyim, pcos hastasıyım ve genelde adet gecikmelerim olur. En son 8 Martta adet gördüm ve adetimin geciktiği dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birliktelik yaşadım. Fakat bu vajinal yolla olmadı iç çamaşırı üzerinden sürtünme ile oldu. İç çamaşırındaki zevk suyundan ya da zevk suyunun elle vajinaya değmesi ile gebe kalınma ihtimali var mıdır? Bu ilişki sonrasında hemen ertesi günü hapı kullandım. 14 ve 22 Nisanda kan testi verdim negatif çıktı. Bir haftadır süren sol kasık ağrım ve kasık baskılarım mevcut. Bu dönemde çok fazla strese girdim ve kendimi kastım. Gebe kalmak istemiyorum yardımcı olur musunuz.
Belirtmek gereklidir diye düşündüm. Benim fazla bir bilgim yok bu konuda. Bilgi alabilmek için konuyu açtım.Öncelikle bakireyim lafından sonrasını okuyamadımay keşke böyle kolay olsa biz burada nelerle uğraşıyoruz, matematiksel hesaplamalar, ovülasyon testleri, bilmem jeller, yok anam spermleri içeri depolandıktan sonra bacakları yarım saat duvara dayamak, neler neler bunu yaptığında bile en sağlıklı halinle maksimum %25 ihtimal var hamile kalmak için.
Yani başka lafa gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?