Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar üç ay önce düşük yaptım üç aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum bildiğiniz yada önerebilcegınız bitkisel yada ilaç olur durumlar var mı ?
Arkadaslar üç ay önce düşük yaptım üç aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum bildiğiniz yada önerebilcegınız bitkisel yada ilaç olur durumlar var mı ?
Mpfolic asiti öneririm canım içinde balıkyağı, d vitamini, c vitamini, çinko hepsi var bol bol yürüyüş, avakado yemek, kuruyemiş etkili olabilir, birde hsg çekilmeyi düşündünüz mü? Benimde 6 ay önce boş gebeliğim oldu o zamandan beri deniyorum olmadı hsg çekildim bu ay beklemedeyim