- 30 Temmuz 2019
- 860
- 1.169
Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 9 aydır bebek istiyoruz. Ovülasyon takibide yapmadım. Geçen ay devlette kadın doğuma gittim 6 adet follikul gördü. Test istedi Eşimde ürolojiye gitti sperm testi yapıldı. Sonuçlarım; Amh:1.16 Prolaktin:27 Tsh:2.53 Fsh:4.71 E2:38.42 İlkinde doktorum olmadığı için başka doktora gösterdim. E2de özelde yaptırmıştım. Amh testini yaparken adetli olmadığım için ve yaptırdığım özel hastaneyi beğenmedi. Testleri yaptırdığın yeri beğenmedim başka büyük özel yerlerde yaptır dedi. Yinede Rahim filmi istedi. Bu değerlere göre erken menepoz olabilirsin dedi. Tüplerin açıksa şu an hatırlamadığım işlemleri yaparız dedi. (Yumurta takibi vs heralde). Eşimin sonuçları içinde iyi dedi. Kendi muayene olduğum doktora da gösterdim oda direk Tük Bebek merkezine gitmemi söyledi. Eşimin sonuçları içinde çok iyi diyemem daha iyisini gördüm dedi. 2 doktorda tekviye vs vermediler. Hatta ikisine de kan demirim, dvit, kan değerlerim düşük dedim herkeste oluyor gebeliğe engel değil dediler. Takviye dahi önermediler.
Arkadaşlar moralim çok bozulsa da toparladım erken menepozu beklemiyordum. Ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekiyor ama aklım karışık. Korunmasız 1 yılımız dolana kadar bitkisel kürler deneyip, sonra özelde bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Yada direk gidip rahim filmini mi çektirmeliyim. Sizler nasıl bir yol izlediniz fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar moralim çok bozulsa da toparladım erken menepozu beklemiyordum. Ne yapmam gerektiğine karar vermem gerekiyor ama aklım karışık. Korunmasız 1 yılımız dolana kadar bitkisel kürler deneyip, sonra özelde bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Yada direk gidip rahim filmini mi çektirmeliyim. Sizler nasıl bir yol izlediniz fikirlerinize ihtiyacım var