Gebe kalmak için tavsiye lütfenn

dreamer4358

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
2
0
26
Merhabalar , 2.5 yıllık evliliğimiz var yaşım 26 , bir sıkıntımız yok Allah'a şükür. Ben evlilik zamanı doğum kontrol hapına başlamıştım düzenli 1 sene kullandım , sonra bıraktım bebek istedigimiz için lakin aylar sıralandı hala gelen giden yok , eşim de ben de gerekli tüm kontrollere doktora gittik hiç bir sıkıntı yok devam edin diyorlar fakat sonuç alamıyoruz 1.5 senedir , daha önce yaşamış görmüş geçirmiş arkadaşlar ablalar tavsiyelerinizi yorumlarınızı dört gözle bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Doktorlar herhangi bir sorun olmadığını söylediği için biz de doğal yollardan olsun istiyoruz , yumurtlama günlerini farklı farklı denedik ama yok bazen 3-4 gün gecikiyorum , test yapıp olmadığımı görünce o gün reglim oluyo.psikolojik sanırım

Merhaba korunmak için kullandığımız hapların hormona etkisi biraz uzun sürebiliyor.Folik asit tüketimi ovülasyon takibiyle deneyin.O geleceği zamanı biliyordur mutlaka :)

2 yıldır evliyim daha yeni hamile kaldım.Bir arkadaşım bana bir folik asit önerdi,dedi ki bunu kullanıp gebe kalmayanı görmedim.Bende güldüm dedim ne alaka ama bi şansımı deneyeyim.Başlayalı 3-5 gün olunca hamile kalmışım.Benim hamileliğim tamamen tesadüf çünkü bu kadar az kullanmayla hamile kalınmaz.Ama etkisini gördüğünü söyledi.Kendisi eczacı,iMam Primo adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…