merhaba senemcim bildiklerimi paylaşmak isterim görürsen çok sevinirim yazımı inş. görürsün.. ben birbuçuk seneyi aşkın tedavi gördüm,bebek aradım.kist vardı ameliyat falan..herşey bitipte artık bebek için zemin hazırlandığında doktorum odasına çağırıp eşimle bana a,şı,unları anlattı: ne kadar çok ilişkiye girilirse okadar çabuk hamile kalınır die bişey yanlış;bir gece arayla ilişkiye girilmeli ki,spermlerin kalitesi v e sayısı azalmasın.ilk kural bu:gün aşırı ilişki..2:adet bitiminden sonraki ilk gün deilde 2.yada 3.ün ilişkiye başlanmalıymış bu daha verimliymiş...^3:ilişkiden sonra hemen kalkmak yerine ayakları olabildiğince havaya dikip enaz bir saat yatmak gerekirmişki spermler ulaşmadan çıkmaması için... bunların yanında benim teyzemden duyduğum ve uygulayarak uyguladığım ayda hamile kaldığım bi şey daha var.ilişki sırasında (bebek isteniyorsa ben her zaman altta olunması gerektiğine inanıorum zaten) kadın kalçalarının altına koltukların yastığı gbi bişey koyarsa gebelik daha çabuk oluo.yani ne taş gibi sert nede pamuk gbi yumuşak olmucak bu yastık.. bu saydıklarımı bebek isteyen arkadaşlarımın uygulamasını tavsiye ediyorum şiddetle.ben bunların epsini uyguladım ve bebek beklemeye başlamamızın ikinci ayında hamile kalmıştım.ama ilk ay bu son bahsettiğim yastığı bi ilişkide koyuyordum kalçamın altına,bi sonraki ilişkide koymuyordum.sonraki ayda her ilişkide yastığı koydum ve rabbim bütün herkese nasip etsin inş.bebeğimin geleceği haberini almıştım.... bu günlerde bi bebek daha düşünmekteyim eğer allahım izin verirse ben yine aynı temkinleri denemeyi düşünüorum..paylaşmak istedim , rabbim evlattan yana hiç birimizi garip koymasın...sevgiler...