- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
-
O derece özel konuları konuşacak birinizin olmaması çok üzücü
Noldu sen buranın kıdemlisi misin yaniValla ban yemesen gittiğin yok bence.Şimd koşarak kaç hadi bi görelim bakalım nasılmış.
Noldu sen buranın kıdemlisi misin yanine büyük bir olay Şaka gibi
Yav hey allam gittikçe komik oluyorEğer sen öyle bir konunu buraya değilde yüzyüze baktığın seni tanıyan insanlara açıyorsan vay halineayrıca hadi git başka şeyler dene sen burası açmadı seni
Ne yapamıyorum?Bilmem farkındamısın ama bu konuyu ben açtım benim konum. Beni ve konumu sevmediğinden bahsediyorsun ama aralaşamıyorsun bendenhey güzel Allah ım gece gece ne güldüm banı açılır açılmaz ilk bana geldi yine
Yav hey allam gittikçe komik oluyorÇok şükür 2 tane mis gibi yakın arkadaşım 1de kız kardeşim var. Tabii ki de açarım. Hiç olmadı bir psikolog yardımı alırım. Buradan medet umacak duruma düşene kadar
Şuna bak ağlanacak haline gülüyorKeşke konuyu doğru okusaydın.Ayrıca bebek konusundan oraya ne ara geldin? Amacın ne bence daha fazla kendini düşürme hadi sen git doktoruna görün koca karı şeyleri açmaz seni ama inş Allah mecbur etmez. Daha da yeter güldüğüm daa yazmıyorum. senin yüzğnden bidaha ban yiyemem. Kendin çal kendin oyna benim konularımda.
Kız dalga geçmek amaçlı o. Sende hep totondan anlıyorsun herşeyiBirde takibe almış beniOnursuzluğun kaçıncı seviyesi?
MerhabaPembe Bal10cuk ,
kurallara uymayan yorumlara işlem yapıyor ama maalesef üyelerin konulara yorum yazmasına kısıtlama getiremiyoruz.
Yorumlarından rahatsız olduğunuz üyelerin profillerine gidip sağ üst köşede bulunan göz ardı et butonuna basarsanız, göz ardı ettiğiniz kişilerin yorumlarını görmeme özelliği devreye giriyor, hakaret, polemik, kışkırtma, küfür vb durumlarda üyelere hiç cevap vermeden, tartışmaya girmeden şikayet et butonuna basarak bildirirseniz yöneticiler raporları değerlendirir ve gereken neyse yapar, onun dışında ne yazık ki yapılabilecek bir şey yok.
Hangi jel canımBenim kizım var Allahim isteyen herkese nurtopu gibi bebişler versin..anne olmak o kadar guzel şey ki anlatamam ve anne olmak isteyipte olamamak çok zor insanların baskisı o can sikan sorular çok zor gerçekten Allahim isteyen herkesi anne yapsın benim evliliğimin yedinci yılına girerken hamile kaldım zor hamile kalanlardanım o yüzden buraya kırıcı şeyler yazmayin aaa cok komikmiş falan insan neler deniyor bir bilseniz ne paralar akıtıyorlar tüp bebek tedavisi icin olmayinca olmuyor bende jelle hamile kalmıştım kızlar hepiniz anne olucaksıniz dualarimdasiniz
Hangi jel canım
Yaa bende ondan aldımmmPreseed diye bir jel tatlim bu forumda adını duymustum ve ilk denememde de hamile kaldim
Yaa bende ondan aldımmmadı perfert olarak değişmiş. Ama daha kullanmak nasip olmadı. İnşallah bana da sebep olurr
104 liraya aldım ben canımmInsallah tatlim ben aldiğimda 150 tl idi simdi ne kadar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?