İyi günler öncelikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyler nelerdi?
Teşekkür ederim
*Doktor tavsiyesi ile 3 aydır inofolic combi kullanıyorum.(folik asit takviyesi ve polikistikler için kisti önlüyor.)
*Eşim ve ben hamile kalmadan 1 ay önce hacemat yaptırdık. Ben aynı zamanda hormonlar için belirli bölgelerden sülük tedavisi uygulattım.( Çene, alt iç bacaklar, kuyruk sokumu, göbek deliği)
*Bu arada lh değerim 22 idi en son doktor hormonlar biraz kötüye gidiyordu.
*Yumurtlama testlerini ben tavsiye etmiyorum strese sokuyor beklentiye giriyor insan ve yumurtlamana rağmen diğer aylar hamile kalamadım.
*Herkes kafan rahat olsun diyordu çok istediğim için olmuyordu ilk defa bu ay kabul ettim Allah'a teslim oldum ve çocuk için ilişki yaşamadım. Çocuğum olmayacaksa da herhangi bir sebepten ya da sebep yokken hayırlısı böyle imiş sana bıraktım Allah'ım dedim. Bu düşünce yapısı da insanı psikolojik olarak rahatlatıyor.
Ben inofolic combi ve hacemat sulugun çok faydasının olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da alternatif tıp merkezlerinde aktif olarak kullanılıyor. Fakat rahim içine sülük gönderme yumurtalık üstüne yaptırma onları güvenli ve hijyenik bulmuyorum.
Birde sen anne olmak için yaratıldın buna inan. Er ya da geç fizyolojik olarak buna müsaitsin. Ben o gebelik testinde asla pozitif göremeyeceğime inanmıştım. Ama Allah nasip etti. Sana da en hayırlı sürede edeceğine inanıyorum. Gönlünü ferah tut