Merhaba arkadaşlar,
*17 aylık evliyim ve hiç korunmadım.
*Polikistik over hastayım hormonlarımda ciddi problemler yok ama ufak tefek anormallikler var.
*Eşim varikosel Grade 3 hastası.
*Gün aşırı ilişki uyguladım.
*Her ay ovülasyon testi yapıyor geç yumurtluyor ve o günleri itina ile değerlendiriyordum ama olmadı.
*Doktor eşime ameliyat olman lazım 6-12 aya kadar da çocuğun olmaz dedi. Eşim ameliyat oldu ve ben hamileymişim.
*Hamile olduğumu bilmeden acillik oldum kusma mide bulantısı ishal.
* Doktor hamile olabilirsin dedi test bile yapmadım. Eşimin zoruyla ertesi gün yaptım adete 2 gün varken pozitif gördüm.
*Ve bu ay sadece 4 gün ilişki oldu. Ovülasyon testi yapmadım. Ve hamilelik beklentim 0dı.
UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN. FAYDASININ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLER DE UYGULADIM.
*17 aylık evliyim ve hiç korunmadım.
*Polikistik over hastayım hormonlarımda ciddi problemler yok ama ufak tefek anormallikler var.
*Eşim varikosel Grade 3 hastası.
*Gün aşırı ilişki uyguladım.
*Her ay ovülasyon testi yapıyor geç yumurtluyor ve o günleri itina ile değerlendiriyordum ama olmadı.
*Doktor eşime ameliyat olman lazım 6-12 aya kadar da çocuğun olmaz dedi. Eşim ameliyat oldu ve ben hamileymişim.
*Hamile olduğumu bilmeden acillik oldum kusma mide bulantısı ishal.
* Doktor hamile olabilirsin dedi test bile yapmadım. Eşimin zoruyla ertesi gün yaptım adete 2 gün varken pozitif gördüm.
*Ve bu ay sadece 4 gün ilişki oldu. Ovülasyon testi yapmadım. Ve hamilelik beklentim 0dı.
UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN. FAYDASININ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLER DE UYGULADIM.