GEBE KALMA SERÜVENİM (Umudunu kaybetme)

Simonzeyy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
494
186
53
28
Merhaba arkadaşlar,
*17 aylık evliyim ve hiç korunmadım.
*Polikistik over hastayım hormonlarımda ciddi problemler yok ama ufak tefek anormallikler var.
*Eşim varikosel Grade 3 hastası.
*Gün aşırı ilişki uyguladım.
*Her ay ovülasyon testi yapıyor geç yumurtluyor ve o günleri itina ile değerlendiriyordum ama olmadı.
*Doktor eşime ameliyat olman lazım 6-12 aya kadar da çocuğun olmaz dedi. Eşim ameliyat oldu ve ben hamileymişim.
*Hamile olduğumu bilmeden acillik oldum kusma mide bulantısı ishal.
* Doktor hamile olabilirsin dedi test bile yapmadım. Eşimin zoruyla ertesi gün yaptım adete 2 gün varken pozitif gördüm.
*Ve bu ay sadece 4 gün ilişki oldu. Ovülasyon testi yapmadım. Ve hamilelik beklentim 0dı.

UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN. FAYDASININ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEYLER DE UYGULADIM.

İyi günler öncelikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyler nelerdi?
Teşekkür ederim
*Doktor tavsiyesi ile 3 aydır inofolic combi kullanıyorum.(folik asit takviyesi ve polikistikler için kisti önlüyor.)
*Eşim ve ben hamile kalmadan 1 ay önce hacemat yaptırdık. Ben aynı zamanda hormonlar için belirli bölgelerden sülük tedavisi uygulattım.( Çene, alt iç bacaklar, kuyruk sokumu, göbek deliği)
*Bu arada lh değerim 22 idi en son doktor hormonlar biraz kötüye gidiyordu.
*Yumurtlama testlerini ben tavsiye etmiyorum strese sokuyor beklentiye giriyor insan ve yumurtlamana rağmen diğer aylar hamile kalamadım.
*Herkes kafan rahat olsun diyordu çok istediğim için olmuyordu ilk defa bu ay kabul ettim Allah'a teslim oldum ve çocuk için ilişki yaşamadım. Çocuğum olmayacaksa da herhangi bir sebepten ya da sebep yokken hayırlısı böyle imiş sana bıraktım Allah'ım dedim. Bu düşünce yapısı da insanı psikolojik olarak rahatlatıyor.

Ben inofolic combi ve hacemat sulugun çok faydasının olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da alternatif tıp merkezlerinde aktif olarak kullanılıyor. Fakat rahim içine sülük gönderme yumurtalık üstüne yaptırma onları güvenli ve hijyenik bulmuyorum.

Birde sen anne olmak için yaratıldın buna inan. Er ya da geç fizyolojik olarak buna müsaitsin. Ben o gebelik testinde asla pozitif göremeyeceğime inanmıştım. Ama Allah nasip etti. Sana da en hayırlı sürede edeceğine inanıyorum. Gönlünü ferah tut ☺️❤️

Birde 1 yıldan uzun süredir kalamadı iseniz eşinizden sperm örneği istiyorlar ve Hsg rahim filmi istiyorlar ben 5 ay önce çektirmiştim rahim filmi temiz çıkmıştı ve öyle korkulacak bir işlem değil masaya yatıp kalkmam 1 dakika sürmemişti.

Birde 1 yıldan uzun süredir kalamadı iseniz eşinizden sperm örneği istiyorlar ve Hsg rahim filmi istiyorlar ben 5 ay önce çektirmiştim rahim filmi temiz çıkmıştı ve öyle korkulacak bir işlem değil masaya yatıp kalkmam 1 dakika sürmemişti.
Sız hsg sonrası mı gebe kaldınz tüp bebek mı peki

Back