• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalanlar

beyazgelincigin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
9
3
1
27
Merhabalar hanımlar size bir kaç sorum olacak gebelik düşünüyorum bu ay reglim geçti 4 günüm bel ortasınnda batma göğüs hassasiyeti ve sol kasığımda oturunca batma var test yaptım evde negatif çıktı sizce gebelik varmıdır bu durumu yaşayan hamile olan varmı

Merhabalar hanımlar size bir kaç sorum olacak gebelik düşünüyorum bu ay reglim geçti 4 günüm bel ortasınnda batma göğüs hassasiyeti ve sol kasığımda oturunca batma var test yaptım evde negatif çıktı sizce gebelik varmıdır bu durumu yaşayan hamile olan varmı
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiyor. 4 gün gecikme varsa kan verin takipte kalın yoksa da kadın doğum uzmanına görünün adet sökücü ilaç verir adet olursunuz. Bu belirtilerle kimse size kesin hamilesiniz diyemez. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Yaptınız mı test? Son durum nedir?

6. Gün gecikmede kan testi yaptım negatif çıktı ben hala regli olmadım 18. Gundeyim daha test yapmadım hiç regli olmayı bekliyorum kısmet artık

Back