• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalanlar bi bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimde test verdi çok şükür onda da problem çıkmadı biraz sabirsiz davrandım galiba Rabbım büyük hayırlısı olsun hakkımızda inşallah destegin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım sıkıntın yoksa saraçoğlu incir havus kürünü dene 1 senedir istiyodum olmuyodu onu yaptım yaptıgım ay hamile kaldım

Nasil yaptınız anlatır mısınız
21 gün boyunca her sabah bir tencerede 750 ml suyu kaynat su kaynayınca 7 tane inciri elinle böl ortadan ikiye bıcak kullanma 15 dk kaynat diğer bi tencerede 750 ml su kaynat 3 tana havucu ortadan böl uzun uzun doğra onu da 20 dk kaynat incir kaynayınca incirleri sudan hemen cıkart beklerse incir suyu emer bu ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde iki üçe bölerek iç aç tok farketmez asla ikisini aynı tencerede kaynatma kimyaları farklı

21 gün boyunca her sabah bir tencerede 750 ml suyu kaynat su kaynayınca 7 tane inciri elinle böl ortadan ikiye bıcak kullanma 15 dk kaynat diğer bi tencerede 750 ml su kaynat 3 tana havucu ortadan böl uzun uzun doğra onu da 20 dk kaynat incir kaynayınca incirleri sudan hemen cıkart beklerse incir suyu emer bu ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde iki üçe bölerek iç aç tok farketmez asla ikisini aynı tencerede kaynatma kimyaları farklı
Tamam çok teşekkür ederim

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Back