Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de troid var 4 kusur su an troid ilacı kullanıyorum ama o etken olur mu ki gebe kalmayaTroidlerine baktırabilirsin bizim de 2 sene olmadı sebep de yoktu kistim harici ama engel değil dediler olmadı tüp yaptık sonrasında troidim olduğunu farketti işgüzar doktorlar
Evet malesefki engel oluyo ilaçla kısa sürede normal değerlerine ulaşırsın ama merak etmeBende de troid var 4 kusur su an troid ilacı kullanıyorum ama o etken olur mu ki gebe kalmaya
İnsallahEvet malesefki engel oluyo ilaçla kısa sürede normal değerlerine ulaşırsın ama merak etme
Canm benim doktorumun bana kısaca ne tedavi uyguladığını söyleyim. hormon testi yaptı eşime de baktı. Ben de troid çıktı 1 sene normal yollarla cocugumuz olmamıştı. En son bu ay rahim filmi verdi çekildim ufacık tıkanıklık bile olsa hamile kalmaya engel dedi ama bende tikaniklikda yok ve yine adet oldum. Cumartesi tekrar gidicem 1 aydir troid ilacı aynı zamanda yumurtama iyi gelsin diye folik asit verdi beklemedeyim su an. Ama hormon testi önemli1 senedir gebe kalamadim ne yapmam lazim doktora gittim ultrasonla bakti bi sorunun yok dedi hormontesti felan istemedi
Esinizede mi ayni doktor bakti hangi bolume gidmek gerekiyorCanm benim doktorumun bana kısaca ne tedavi uyguladığını söyleyim. hormon testi yaptı eşime de baktı. Ben de troid çıktı 1 sene normal yollarla cocugumuz olmamıştı. En son bu ay rahim filmi verdi çekildim ufacık tıkanıklık bile olsa hamile kalmaya engel dedi ama bende tikaniklikda yok ve yine adet oldum. Cumartesi tekrar gidicem 1 aydir troid ilacı aynı zamanda yumurtama iyi gelsin diye folik asit verdi beklemedeyim su an. Ama hormon testi önemli
Evet aynı doktor kadın dogumcu ama muayene değil. Sperm istedi eşim de bir kaba yaptı spermin sayısı yeterli mi ona baktıEsinizede mi ayni doktor bakti hangi bolume gidmek gerekiyor
Evet aynı doktor kadın dogumcu ama muayene değil. Sperm istedi eşim de bir kaba yaptı spermin sayısı yeterli mi ona ba
Ama sana şunu söyliyim 3 doktor gezdim ilk gittiğim hastane medipol hastanesiydi ve eşimden test bile istemedi direk bana klomen verdi ve memnun kalmadm doktordan sonra başka hastaneye gittim özel yine orda ki doktorda rahim filmi vermemekle birlikte troid yüksek çıktığı halde ilaca başlatmadı. En son gittiğim doktor hem troid ilacına başlattı hemde rahmime baktı yanı bir doktor bir doktoru tutmuyorEsinizede mi ayni doktor bakti hangi bolume gidmek gerekiyor
Negatif. 50 ve üstü pozitifBeta 22 cikmis benim varmi yokmu anlamadim adetim basladi bugun
0.5 arasi negatif olmuyormuNegatif. 50 ve üstü pozitif
Yok canım. 0 dan başlar 49 a kadar negatif 50 ve üstü pozitif ben böyle biliyorum.0.5 arasi negatif olmuyormu
22 pozitif afet olduysan kimyasal gebelik olmuşTestte 0-5 arasi negatif yaziyor
Tesekkur ederim doktor 1 hafta sinra hastaligin bitince gel tekrar kan ver dedi neden acaba22 pozitif afet olduysan kimyasal gebelik olmuş
bu yerleşme kanaması ise eğer normal regl değil ise 1 hafta sonra değerin artmş olacaktır. yok böyle değil kimyasal ise değer sıfırlanmş olacaktır. buna bakıcaklar ondan kan ver demişltrTesekkur ederim doktor 1 hafta sinra hastaligin bitince gel tekrar kan ver dedi neden acaba
Kimyasal gebelik canım.Beta 22 cikmis benim varmi yokmu anlamadim adetim basladi bugun
Hcg değerinin sıfırlandığına emin olmak içinTesekkur ederim doktor 1 hafta sinra hastaligin bitince gel tekrar kan ver dedi neden acaba