Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Edamortas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
5
0
1
29
Çok doktora gittim . Her gittiğim doktor farklı şeyler söyledi. En son laparoskopik ameliyatı oldum tüplerimin birinin tıkalı diğerinin ise tıkalıligina çok az kalmış dediler ve bu şekilde çocuk sahibi olmamin çok zor olduğunu soylediler. Bu şekilde olanlar bana yardımcı olabilir mi hamile kalmam için ne yapamam gerekiyor.

Laparoskopi zor oluyor mu acaba? Bana da ondan dedi de ;(

Benimkini 3 yerden girmişti göbek ve kasıktan iki yerden dikişlerim de vardı 1 hafta kendimi anca toparladim

Aaa.. peki rahim filmi çekilmiş miydi sizde daha önce? Ben rahim filmi çektirdim net birşey demedi laparoskopi yaparız dedi bende onu yaptırmadım çokta uçuk bir miktar söylemişti o ara

Evet cektirmistim . Rahim filmi çok net olmadığı için laparoskopi yaptılar. 750 tl ye yaptirmistin

Evet cektirmistim . Rahim filmi çok net olmadığı için laparoskopi yaptılar. 750 tl ye yaptirmistin

Bana 2000tl demişti 5ay önce. bende o yüzden laparoskopi yaptırmadım. Aynı şekilde açıkta diyemem kapalı da diyemem dedi.

Ay bilmiyorum ne yapacağımı bende

Bize de 1500 tl dediler ama ameliyat esnasında herhangi bir terslik olup başka bir ameliyata ihtiyaç duyulursa diye garanti olarak aldılar ama ameliyat sonrası paramizin yarısını verdiler .Şu devirde hiç birşekilde doktorlara güven olmuyor çok ümitler ile gidip elimiz boş döndük. Tüplerim tıkalı olmasına rağmen laparoskopi yaptırdığım hastane bana tüp bebek için rapor bile vermedi eğer tüp bebeği burda yaptirirsaniz size rapor çıkarırız dediler şuan hicbir şekilde tedaviye gitmiyorum. Gideceğin doktoru da iyice araştırıp gitmeni tavsiye ederim

Kesinlikle.. bende istemiyorum artık gitmek iyice soğudum desem yeridir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…