- 10 Şubat 2022
- 17
- 3
- 16
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Troid hastaligi ilac ile tedavi edilen bir hastaliktir duzenli sekilde ilaclarinizi.kullanirsaniz eger ki baska bir probleminiz yoksa gebe kalirsiniz ama su anda zaten yeni evlisinizMerhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ama bebekliğimden beri tiroid hastasıyım ve gebelik olmuyor sağlık ocağındaki aile hekimi folik asit verdi ama hiçbir faydasını göremedim gibi. Tedavi olmali miyim yoksa daha erkenmi bilemedim?
Troid hastaligi ilac ile tedavi edilen bir hastaliktir duzenli sekilde ilaclarinizi.kullanirsaniz eger ki baska bir probleminiz yoksa gebe kalirsiniz ama su anda zaten yeni evlisiniz
İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede bir gelişme olmadı. Bebekligimden beri var bu hastalık bende.İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede bir gelişme olmadı. Bebekligimden beri var bu hastalık bende.
Troid hastaligi ilac ile tedavi edilen bir hastaliktir duzenli sekilde ilaclarinizi.kullanirsaniz eger ki baska bir probleminiz yoksa gebe kalirsiniz ama su anda zaten yeni evlisiniz
Gebelik olmuyor demek için çok erken. Daha 7 aylık ama halayda mı kararı aldınız? hemen gebelik olmuyor çok denendi diyorsun. Daha zamanın var erken bunu demek için.Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ama bebekliğimden beri tiroid hastasıyım ve gebelik olmuyor sağlık ocağındaki aile hekimi folik asit verdi ama hiçbir faydasını göremedim gibi. Tedavi olmali miyim yoksa daha erkenmi bilemedim?
İnsan sonuçta kendinde arıyor herseyi bazı insanlar çabucak hamile kalıyor örnek olarak eltim mesela ilk gecesinde hamile kalmış.Gebelik olmuyor demek için çok erken. Daha 7 aylık ama halayda mı kararı aldınız? hemen gebelik olmuyor çok denendi diyorsun. Daha zamanın var erken bunu demek için.
Hiç bir sorunu olmayıp eşte ve kendisinde 3 yıl hamile kalmayan arkadaşım var. Herkez aynı olamaz. Ayrıca çevre hep birşey der inanma. Dediğin örnek kadar, dediğim örnekte çok. Daha evlilik oturmadan çocuk yapmak matah birşey değil zaten.İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede bir gelişme olmadı. Bebekligimden beri var bu hastalık bende.
İnsan sonuçta kendinde arıyor herseyi bazı insanlar çabucak hamile kalıyor örnek olarak eltim mesela ilk gecesinde hamile kalmış.
Aynen çok doğru söylüyorsun canım. Haklısın.Hiç bir sorunu olmayıp eşte ve kendisinde 3 yıl hamile kalmayan arkadaşım var. Herkez aynı olamaz. Ayrıca çevre hep birşey der inanma. Dediğin örnek kadar, dediğim örnekte çok. Daha evlilik oturmadan çocuk yapmak matah birşey değil zaten.
Tiroid hastası bir tanıdığım var, 2 doğum yaptı normal yollarla hamile kaldı. Yinede kadın doğumda "tedaviyle mi gebe kaldın" diye sordular. Yani tiroid gebe kalmayı zorlaştırsa da imkansız değil. Zaten gebelik için doğru zamanlama çok önemli hiç bir sorun olmasa da hamile kalmak zor olabiliyor. Tedavi için 7 ay çok erken ama kadın doğumda muayene olmakta fayda hormonlara bakıp ona göre tavsiye verirler. Moralini yüksek tut, olmuyor diye strese girmenin hiç faydası olmaz. Birde kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin bedeni farklı tepki veriyor hamilelik süreci farklı gelişiyor.Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim ama bebekliğimden beri tiroid hastasıyım ve gebelik olmuyor sağlık ocağındaki aile hekimi folik asit verdi ama hiçbir faydasını göremedim gibi. Tedavi olmali miyim yoksa daha erkenmi bilemedim?
Anladım çok sağol teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyiki var❤Tiroid hastası bir tanıdığım var, 2 doğum yaptı normal yollarla hamile kaldı. Yinede kadın doğumda "tedaviyle mi gebe kaldın" diye sordular. Yani tiroid gebe kalmayı zorlaştırsa da imkansız değil. Zaten gebelik için doğru zamanlama çok önemli hiç bir sorun olmasa da hamile kalmak zor olabiliyor. Tedavi için 7 ay çok erken ama kadın doğumda muayene olmakta fayda hormonlara bakıp ona göre tavsiye verirler. Moralini yüksek tut, olmuyor diye strese girmenin hiç faydası olmaz. Birde kendini başkalarıyla kıyaslama herkesin bedeni farklı tepki veriyor hamilelik süreci farklı gelişiyor.