Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım hamıleliğimin ilk ayları yaza denk gelıyordu doktoruma sormuştum havuza girebilir miyim diye ama o da bna bebeğe havuzu temız tutmak için içine atılan maddenin oranının çok önemli olduğunu fazlasının bebeğe kalıcı zarar verebileceğini az olmasının da havuz hijyenını sağlamayacağı için mıkrop kapabileceğimi söylemişti.Ama denıze rahatlıkla gırebılırsın demişti,ben de bol bol denıze gırmıştım butun yaz memlekette.
Sen yıne de doktoruna bı sor derim.
asıl rısk vagınal enfeksıyon acısından.ne de olsa gebelıkte artıyor.guvenılır bır havuzda tabııkı yuzebılırsınızmerhabalar 6 aylık gebeyim ve havuza gitmek istiyorum bu konuda tecrübesi olanlar olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
asıl rısk vagınal enfeksıyon acısından.ne de olsa gebelıkte artıyor.guvenılır bır havuzda tabııkı yuzebılırsınız
hani havuz kendi şahsi havuzunuz ise olabilir ama zaten bu havadada açık havuza girilmez topluma açık havuzlarda bakteri kapma riski yüksek doktoruna sor oda izin vermeyecektir keşke yaz hamilesi olsaymışsın bol bol yüzerdin hem doğum içinde vücudun içinde çok faydalı![]()
Bende aynı durumdaym sitenin havuzuna giriyorum. Dogumu kolaylastrr diye dusunuyorum.Merhaba, havuzların herzamaaan için bir hijyen sorunu yarattığını hepimiz biliyoruz . Açıkçası güvenemiyorum bende. Evimin önü havuz. Site sakinleri giriyor. Bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba onu merak ediyorum..
Ben 2 sene evvel tatil dönüşü vajinal mantar olmuştum fitil vermişti doktor. Kaldıgımız otel extra lüx bi otel olmasına ve fazla kullanılmamasına ragmen... Girelecekse de dikkat etmek lazım havuz sonrası duş pamuklu çamaşır be devamlı kuru tutmak lazım.Merhaba, havuzların herzamaaan için bir hijyen sorunu yarattığını hepimiz biliyoruz . Açıkçası güvenemiyorum bende. Evimin önü havuz. Site sakinleri giriyor. Bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba onu merak ediyorum..