- 26 Aralık 2016
- 852
- 643
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
Ay ilk defa duydum böyle bir şeyhamile kadın Sakız çiğnerse çocuklu olurmuş
Ciğere dokunup bir yerine sürersen çocukta leke olur diyorlarAy ilk defa duydum böyle bir şeyacaba sakız ile kaka arasındaki benzerliği nasıl bulmuşlar, aslında eğlenceli
Allah Allah kim ciğere dokunup bir yerine sürüyor ki yavCiğere dokunup bir yerine sürersen çocukta leke olur diyorlar
DimiAllah Allah kim ciğere dokunup bir yerine sürüyor ki yav
Ya beni baya bir şaşırttın hurafeler bir nebze doğru mu acabaDimiama daha önce ciğere dokunup yüzüne süren bir tanıdığımın çocuğunun Yüzünde kocaman kırmızı bir leke vardı
Doğruysa ben yemiyorumHer canının istediğini yeme çocuğun arsız olur
Annem hamileyken baklava istemiş. Babam da almış ama babannem öyle istediğin her şey yenmez diye yedrmemiş adkdkfklfl şimdi çok edepliyizdir teşekkürler babanneDoğruysa ben yemiyorum
Tövbe tövbeKkda okumuştum. Hamilenin evinde kuş varsa hamile kadına beddua eder, çocuğu düşer yazmıştı biri
Bu manyak kampı yerde daha manyak ne duyabilirim diyorum ve her seferinde daha manyağını duyuyorum askdkfkflKkda okumuştum. Hamilenin evinde kuş varsa hamile kadına beddua eder, çocuğu düşer yazmıştı biri
Konu burada;
Muhabbet kuşu beddua edermi
Merhaba hanımlar hamile olup da evinde muhabbet kuşu besleyen varmı ? Bir büyüğüm evdeki kuş hamileye beddua eder öldürür dedide. Lütfen yardımcı oluwww.kadinlarkulubu.com
Babaanne kendi yemek için yedirmemişAnnem hamileyken baklava istemiş. Babam da almış ama babannem öyle istediğin her şey yenmez diye yedrmemiş adkdkfklfl şimdi çok edepliyizdir teşekkürler babanne
Bana da soğuk su yeme çocuk üşütür demişlerdi. Ama galiba bunun bilimsel bir açıklaması çıktı. Varmış böyle birşey.Denize girme çocuk üşütür ababszjslsabsnska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?