benim ikizlerim var ve bebelac kullanıyorum sabah kahvaltısı ve aksam muhallebi gündüzde sebze çorbası meye yoğurt yiyolar
gece devam sütü şimdi bebelaca yazı yazacam
zaten bebelacı üreten firma aptamilide üretiyor
iyide ben şimdi nasıl besleyecem keçi sütü aldık onu ısıtıpdamı vereceğiz yoksa oda sıcaklığındamı kalacak süt....?
sabahları pekmezi peyniri direk veriyorum muahllebi yerinede süt veririm ....gecede süt veririm
ama ısıtılmalımı ikiz olduğundan zaman çok önemli benim için biri ağlarken diğeri kalkıyorr
Yani o kadar üstüste geldi ki bu Domuz gribiyle GDO gerçeği..
Çocuklarımızın geleceğinden ciddi şekilde endişe duymaya başladım..
Hepimizin sağlığı hiçe sayılıyor,hepimiz canlı kobayız resmen..
Anne sütü veriyoruz diye seviniyoruz ama düşünsenize bizim yediğimiz-içtiğimiz şeyler çok mu doğal?
Bizim sütümüzden evlatlarımıza da geçiyor bütün katkı maddeleri..
Kahvaltıda yediğimiz en masum görünen beyaz peynirler,zeytinler bile bir ton kimyasalla dolu..
Tavuklar-yumurtalar ilaçlı ve hormonlu,salam-sucuğu asla eve sokmamak lazım.
Bi güvendiğimiz sebze-meyve vardı;onu da çoktan elimizden almışlar..
Herkes GDO bu yasayla yurda giriyor sanıyor ama aslında senelerdir yiyip-içtiğimiz herşeyde varmış GDO..
Günaydın hepimize..
benim ikizlerim var ve bebelac kullanıyorum sabah kahvaltısı ve aksam muhallebi gündüzde sebze çorbası meye yoğurt yiyolar
gece devam sütü şimdi bebelaca yazı yazacam
zaten bebelacı üreten firma aptamilide üretiyor
iyide ben şimdi nasıl besleyecem keçi sütü aldık onu ısıtıpdamı vereceğiz yoksa oda sıcaklığındamı kalacak süt....?
sabahları pekmezi peyniri direk veriyorum muahllebi yerinede süt veririm ....gecede süt veririm
ama ısıtılmalımı ikiz olduğundan zaman çok önemli benim için biri ağlarken diğeri kalkıyorr
ben kızıma cicebeli süt veriyordum kahvaltısına muhallebisinede katıyordum
biara hiçbişey yemiyordu hep kaşık maması ve normal mama içti
gözümüzden sakındığımız yavrularımızı öldürtüyorlar bize nerde sağlık bakanı
niye susuyor ceplerini dolduruyorlar anca başka bişey bildikleri yok doktorlarada inanmıyorum
artık pirinç unu kof kilo yaparmış hadi ordan densiz sen neyle büyüdün niye dememişim niye kanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?