- 3 Mayıs 2009
- 117
- 10
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haberlerde çıktığından beri çok üzgünüm bebeğim emmedi beni erken doğdu mamayla besledik hazır muhallebilerden bebe biskivülerinden çok kullandım hepsinin üzerine baktım maalesef hepsindede var farklı ürünlere baktım hepsinde var çok yararlı denilen patetes,ceviz,kabak vs... olmayanı gösterin ne yapcaz nerelere gideceğiz insan haklarına şikayet edilmeli bunlar ne biçim bir yerde yaşıyoruz insana hadi yetişkini bırak geleceğin nesili ile oynuyoruz savaş sadece silahla olmuyor modern savaş var işte biyolojik savaşla ülkemiz mahvoluyor buna izin verenlerin allah cezasını versin hem bu dünyada hem öbür dünyada öyle doluyumki anlatamam ne emeklerle büyütüyoruz yavrularımız meğer neyse çok üzgünüm
ya unutmadan bişey sorucam eskiden arı mama vermiş bileniniz varmı aklımdayken sorayım onda da vermıdır acaba
canım ben merkezdeyim pazara genelde eşi gidiyo.köylü pazarı varmı bilmem.olsa olsa köylü pazarında olur ama onların tohumlarıda artık eski tohumlar deil.i.adnan saraçoğlu vardı bi ara televizyonlara çıkıp tohumlar elden gidiyor demişti.ve tükiyede artık yurt dışından tohum ithal ediyo demişti ve adam haklı çıktı.
benimde anlamadığım bizim ülkemizin o kadar verimli toprakları varken biz neden yurt dışından sebze meyve ithal ediyoruz.bizim sebze meyvelerimiz ne oldu.neden tohumları yok oldu?şu 20 yılda ne oldu?neden kendi değerlerimizi kaybettik çiftçiliği öldürdük.köylüyü ekmeğinden ettik.ya ağlamak istiyorum.
yarın yazmaya devam ederim şimdi çok doluyumm ya.
belac sayfasına sertifika koymuş arkadaşlar genetiğiyle oynanmış degildir mamalarımız diye bi bakın
yeni koydular sanıırm aslı var mıdır ki CADIARZU