yaa bendemi onlardan alsam.ben sma gold veriyorum.alıştı buna.nasıl değiştircem bilmem.ya beğenmezse onalrın tadını.kabız falan olursa kusarsa diye korkuyorum.sma çok iyi .kilo yaptı gerçi ama corkcork içiyo.kusmada olmuyo.sadece aşırı doyduğu halde içerse fazla gelirse fazlasını çıkarıyo.oda çoooook nadir.bende anne sütüne ek olarak mama verenlerdenim.milupa ve bebelac devam sütü kullanıyordum, ama gdo işi kafamı çok karıştırdı, araştırdım ve hipp marka mamanın organik olduğunu,greenpeace inde sertifika verdiğini okudum ve diğerlerini çöpe attım hipp aldım bakalım içim rahat değil ama çalıştığım için günde 2 öğün mecburen verereceğiz...soğolsun devletimizde mart 2010 a kadar izin vermiş bu gdo lu mamaların satılmasına, nasıl bir vicdansa bu minicik canların zehirlenmesine nasıl izin verebiliyorlar anlamış değilimm
milupanın ve bebelacın sitelerine girin..orada gdo suz olduklarına dair tarım bakanlığının raporları var..benim biraz olsun içim rahatladı..
arkadaşlar ben içinde soya nesini bulunan her mamada gdo bulunduunu duymştm..çk üzgnm ama benm kızım 7 aylık ben de sma s26 ile başladım sonra bi süre sma gold kullandım şimdi çk şükr ek besnlere geçtk ve arı mama kullanmaya başladım annelermz zamannda bile varmş ayrıca pirinç unu ve nişasta çeşitlerini de annem tavsiye etti artık mama kullanmıorm
arkadaşlar ben içinde soya nesini bulunan her mamada gdo bulunduunu duymştm..çk üzgnm ama benm kızım 7 aylık ben de sma s26 ile başladım sonra bi süre sma gold kullandım şimdi çk şükr ek besnlere geçtk ve arı mama kullanmaya başladım annelermz zamannda bile varmş ayrıca pirinç unu ve nişasta çeşitlerini de annem tavsiye etti artık mama kullanmıorm
gluten gdo lumu dmek oluyokiii((
galiba hore babyde yoktu gluten tam hatırlamıyorum ama bi bakıyım markete gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?