Bebek Beslenmesi GDO lu mamalar hangileri nasıl bilicez

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
kızlar dün haberlerde bahsedld bundan.duymuşsunuzdur muhakkak.bende mama veriyorum mecburen.adam hiç bir mamyı almayın dyo.eee nasıl olcak bu açmı kalcak bebeğmiz yani.gdo lu olanlarda belli değil nasıl anlıycazki?simlerin verselerde almasak.canım sıklıdı buna.siz ne düşünüyosunuz?hangi mamayı verme tarftarısıznız

bende anne sütüne ek olarak mama verenlerdenim.milupa ve bebelac devam sütü kullanıyordum, ama gdo işi kafamı çok karıştırdı, araştırdım ve hipp marka mamanın organik olduğunu,greenpeace inde sertifika verdiğini okudum ve diğerlerini çöpe attım hipp aldım bakalım içim rahat değil ama çalıştığım için günde 2 öğün mecburen verereceğiz...soğolsun devletimizde mart 2010 a kadar izin vermiş bu gdo lu mamaların satılmasına, nasıl bir vicdansa bu minicik canların zehirlenmesine nasıl izin verebiliyorlar anlamış değilimm

milupanın ve bebelacın sitelerine girin..orada gdo suz olduklarına dair tarım bakanlığının raporları var..benim biraz olsun içim rahatladı..

yaa bendemi onlardan alsam.ben sma gold veriyorum.alıştı buna.nasıl değiştircem bilmem.ya beğenmezse onalrın tadını.kabız falan olursa kusarsa diye korkuyorum.sma çok iyi .kilo yaptı gerçi ama corkcork içiyo.kusmada olmuyo.sadece aşırı doyduğu halde içerse fazla gelirse fazlasını çıkarıyo.oda çoooook nadir.
milupanın ve bebelacın sitelerine girin..orada gdo suz olduklarına dair tarım bakanlığının raporları var..benim biraz olsun içim rahatladı..

tmm bi bakıyım bende sağol cnm

arkadaşlar ben içinde soya nesini bulunan her mamada gdo bulunduunu duymştm..çk üzgnm ama benm kızım 7 aylık ben de sma s26 ile başladım sonra bi süre sma gold kullandım şimdi çk şükr ek besnlere geçtk ve arı mama kullanmaya başladım annelermz zamannda bile varmş ayrıca pirinç unu ve nişasta çeşitlerini de annem tavsiye etti artık mama kullanmıorm

canım benim bebeğimde 7. ay içinde..ek gıdaya 4. ayda geçtik..herşey yiyor şükür..ama gece mama veriyorum..arı mama dediğin nasıl bişey...daha öncede duydum ama bilmiyorum...pişirilerekmi veriliyo...

hemen hemen tüm mamalrda gdo lu ürün var yalnız ben haberlerde duyduğumda direkt kayınpederimi aradım kendisi tarım müdürü ve gıda mühendisi bana korkulacak birşey olmadığını gdo nun o kadar da korkulacak birşey olmadığını zaten anne mutlaka gdo lu ürüm tüketio bundan kaçış yok o yüzden bebeğe sütten zaten geçiyor yani mamadan aldığı miktarla sütten geçen aynı o yüzden fazla panik yapmayın kızlar.

bilemiycez arkadaşlar. saglık bakanlıgı mart sonuna kadar gdolu amaların satısına izin vermişşş.... evla arkadaşımada katılıyorum. herşeyde var gdo. mama vermeyeyim süt vereyim desen sütünü verdiğin inek gdolu bugdayın sapı olan samanı yiyo kaçış yok yani... eşimin kuzeni ülkerde gıda mühendisi mamalrdan sorumlu. ilk gdo haberleri çıktıgında arayıp bagırdım oda mamada olan soya lesitininin sadece kıvam arttırmak için kondugunu zararsız oldugunu söyledi ama maalesef hepsi hikaye

hepsının kutusuda gluten ıcerır yazıyo aynı sey dgeılmi???bebelac var elımde sımdı baktım..

gluten gdo lumu dmek oluyokiii ((
galiba hore babyde yoktu gluten tam hatırlamıyorum ama bi bakıyım markete gidince

mrb lar bende hiç mama vermedim ama arı mama iyidiye duydum arı mama veriyormuşsu benimkisi 5 ay 8 günlük bende verebilirmiyim tşkr

mrb bende ek besine 4.ayda başladım hiç hazır mama vermedim ama ARI mama iyidiye duydum şimdi bebeğim 5 ay 8 günlük sizce verebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim sağolun...........

bebeğim anne sütünü çok az aldığı için mecburen mama verdim bebelac kullandım ama git gide azaltıyorum evde sütle cıvık muhallebi pirinç unu falan yapıyorum zaten 8 aylık olduğu için hemen hemen herşeyi yiyor geçe zor oluyor işte çok uyanıyor o zaman mecburen mama veriyorum

gluten gdo lumu dmek oluyokiii ((
galiba hore babyde yoktu gluten tam hatırlamıyorum ama bi bakıyım markete gidince

canim bildigim kadariyla gluten zararli birsey degil. Normal unlarda olan bir madde, sadece
pirinc ununda yok. Ama cok enderde olsa bazi insanlarda glutene karsi bir alerji var
bu sebeple bebeklere sadece ilk donem pirinc unu veriliyor. Boyle bir riske girmemek icin.

gdo lu nasil bebek mamalari satilabiliyor inanamiyorum. yani maalesef insanlar
cikar ugruna gelecek nesili ziyan ediyorlar. Daha dayanikli olsun diye domatese akrep geni
misira bilmem ne geni enjekte ediyorlar. Sonrada sacma sapan hastaliklar olusuyor
nasil mart a kadar yasak degilmis boyle birsey olabilir mi ya? hayir mama almasan neki
yedigimiz hersey hormonlu , ilacli, gdo lu. biz ekelim desek tohum israilden geliyor.
kisir tohumlari alip eksen ne anlami var. Ulkemizi bitirmeye , saglikliksiz nesillere , verimsiz topraklara sebep olmak istiyorlar. cok sinirliyim suan. Bence ulkeye hicbir gdo lu urun girmemeli ve uretilmemeli, eskiden nasil oluyormus bu isler. hayret birsey ya

arkadasalr imza kampanyasi baslatalim buna sessiz kalmayalim.
sahip cikalim ulkeye bu ne ya kopeksiz koy buldular deyneksiz mi geziyorlar????
Alsin kendileri yesin o mamalari .

evet bende çok sinirleniyorum bu konuya ama hala mama vermeye devam ediyorum milupa ....

arkadaslar benımde kızım 5.ayına gırecek 3aylıktan sonra ek olarak bende mama vermeye basladım ben mılupa kullanıorum doktorumun tavsıyesı bu bana bırkac mama ısmı verdı kullanılmaması gereken mamalar bebelac hero baby googly bu ucunu kullanma demıstı ozaman ve zaten hangı eczaneye gıdersenız gıdın mılupa devam sutunu onerıo bılmıorum gdo varmıdır ama yapacak baska bısey yok sanırım yedıgımız ıctıgımız ne varkı saglıklı ya bırde ben artık ek gıdalara gecmek ıstıorum ama ne vercem bılmıorum sebze yemegı yapıorum yemıo sıpam yogurdu sevıo onu verıorum arada tabı ıkı kasıktan sonra dılıyle ıtmeye baslıo :) offf cok zor nasıl alıstırcam ya sızler ne verıosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…