3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan.
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim.
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)