Çocuk Hastalıkları Gazlı ve kolik bebek SENDROMUNU yaşayanlar ve yaşamış olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Arkadaşlar aynı problemi bende yaşıyordum. Amerika'dan gelen bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir ilaç kullandım baya etkisi oldu. Mommy's bliss gripe water diye bi ilaç. %100 bitkiselmiş o yüzden kullandım yoksa asla kullanmazdım. Şükür bebeğim biraz daha gazdan yana rahatladı da uyku sürelerimiz bi tık daha arttı. Yalnız türkiyede satışı yok sahibinden letgo gibi yerlerde gördüm bi tanesinden sipariş verdim bekliyorum. Sizde bi araştırın derim. Herkese gazsız günler :)

3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan. :olamaz: Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim. :KK61:Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...:dua::KK42:
allahımmm sanki kendim yaşadıklarımı okudum hep dedim ki gazı var yok bilmem neyi dediğin gibi gündüz yatmıyor akşam da kolik şeklinde çatlarcasına bende neler neler yaptım ama inanırmısın huysuzluk başka hiç bişi değil... sana tavsiyem nurse harveys kullan yine o biraz işe yarıyor gibi ama bitek gazı olunca verme gün içerisinde sabah akşam öğlen ver allah yardımcın olsun canım çok zor valla yaşadığım için ama geçicek yaza daha büyümüş olcak rahatlıcan

Peki bebeğin normal gazlı mı yoksa kolik mi olduğunu nereden anlıyorsunuz? Bir de ne zamandan başlıyo ağlama krizleri? Doğar doğmaz mı yoksa 40'ındam sonra mı?

Yalnız değilsin canım ben hergün ağlıyorum hala devam ediyor ..gitmediğimiz profesör kalmadı laktoz intoleransına ve kakada kana baktır alerji olabilir.. ha bir de süt ürünlerini yeme canım.sap simpleks ve biogai kullanıyoruz biz..bizim ki bir de kusuyor reflüsü var sürekli kıyafet değiştiriyoruz .emzirme uyutma herşey problem dışarı çıkarmaya korkuyorum eve kapandık bir başladı mı ağlamaya susturabilene aşk olsun aspiratörü dene ağlama krizi geldiğinde..bizimkine saç kırıtma filan etki etmedi kriz geldiğinde gidiyorum mutfağa artık alıştı mutfağa giderken susuyor :))gerçekten çok fenalar bu Yen'i nesli bebekleri :)açıyorum aspiratörü susuyor orda kucakta sallıyorum belim kolum koptu artık 3,5 aylık olduk bizde bir de buzuki Orhan var onu aç ..biz de hala sabaha kadar buzuki çalıyor mutlaka uyutmaya çalış canın çıksa da yorulsan da uyut yoksa daha da huysuz oluyorlar ..Allah yardımcımız olsun

Peki bebeğin normal gazlı mı yoksa kolik mi olduğunu nereden anlıyorsunuz? Bir de ne zamandan başlıyo ağlama krizleri? Doğar doğmaz mı yoksa 40'ındam sonra mı?
Bizim ki daha hastane de doğar doğmaz başladı sesi gürdü maşallah ama canım açlıktanmış bizim ki :)ilk 15 gün bebeğin gazı olmaz bebekte daha farkımda olmazmış vücüdünda olup bitenlere 15.gün başlamıştı biz de ..ilk 40 gün faciaydı zaten 40 ından sonra düzelir dediler ,düzelmedi..3 ayda biter dediler bitmedi ama azaldı tabi şu an 3,5 aylığız ,4.aydan ümitliyim :)

3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan. :olamaz: Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim. :KK61:Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...:dua::KK42:
Meraba bu anlattıklarınızı suan harfıyen ben yasıyorum kacıncı aydabgectı sizin ben zor dayanıyorum artık ıkı aylıgız

Allah aşkınıza söyler misiniz?Ne zaman bitti? Sorun tam olarak neymiş belli oldu mu alerji, gaz,mizaç,sinir sis.,duyu hassasiyeti vs.

Önce zinco kullandım pek Çare olmadı daha sonra bio.. devam eden ürünü kullandım . Bununla birlikte daha sonra kendimce bir yöntem de buldum . Bebeğimi beslemeden önce gaz damlasını damlattım sonra emzirdim daha etkili oldu ve sorun çözüldü .

Back