- 5 Ocak 2016
- 48
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Littledaisy
-
Emin misin başka sıkıntısı olmadığından mesela doyuyor mu sutun yeterli mi yada mama kabiz yapiyor olabilir mi sut alerjisi veya laktoz intoleransi veya bir şeye alerjisi olmadığına emin misin kolik deyip geçiyoruz ama bir sürü şey olabilir mesela benim bebegimin ilkinde doymamış ve reflusu +kucuk dil buyuklugunden dolayi cok cok yutma ve tabiki sonuc ekstra gazzz ikincisinde de laktoz i ntoleransi cikti3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Gece 1 de 2 de en geç 3 te uyuyor. Sabah 9-12 arası uyaniyo. gece 3-4 saatte bi emmek için uyaniyo. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan.Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim. Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...
Doktor herseyine baktı 500 lira civarında para odedik tahlillere. Başka sıkıntısı yokmus gazi var dediEmin misin başka sıkıntısı olmadığından mesela doyuyor mu sutun yeterli mi yada mama kabiz yapiyor olabilir mi sut alerjisi veya laktoz intoleransi veya bir şeye alerjisi olmadığına emin misin kolik deyip geçiyoruz ama bir sürü şey olabilir mesela benim bebegimin ilkinde doymamış ve reflusu +kucuk dil buyuklugunden dolayi cok cok yutma ve tabiki sonuc ekstra gazzz ikincisinde de laktoz i ntoleransi cikti
O zaman sabır edecek ve şükür edeceksin canim.en azından geçici bir durum ve bebegim sağlıklı diyeceksin.umarım en kisa surede duzelirDoktor herseyine baktı 500 lira civarında para odedik tahlillere. Başka sıkıntısı yokmus gazi var dedi
Allah yardimcin olsun canim benim bebegim de 3 aylik. 21 agustosta dogdu. Bizde ckk cejlktik hala da gecmis degil. Bazi geceler kirizlere geliyor. Ama genel olarak daha iyi sukur. Doktorumu Laktazm diye bir damla onerdi. Kutunun ustunde ilac degildir diye yazar zaten. Bende sana tavsiye ediyorum3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan.Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim. Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...
yalnız değilsin elbette.3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan.Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim. Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...
Merhabalar. Bende aynı sorunları yaşadım maalesef. 100. Gün kriz ağlamaları azaldı ve 4. Ay bitti çok şükür. Ama o aralar kafayı yiyecektim. Hiç unutmuyorum bir cuma günü sabah 4 gibi başladı ara da yarım saat durmakla beraber akşam 9 a kadar belki de 10 a kadar morarırcasına ağladı. O gün sadece 1 bardak su içebildim. Gurbetteyiz ve yalnızdım. Eşim çalışıyordu. Bir kere yine krizi geldi ve morardı sesi gitti. Allah korusun öldü sandım çıldırdım. Çooooookkkk zor günlerdi ama binkere hamd olsun geçti bitti. Şu an 8 aylık. Bu seferde diş sıkıntısı var ama o günlere göre uykuları düzeldi çok şükür. O zamanlar gündüz hiç uyumazdı gece de saat başı kalkardı. Tabiki yine gündüzleri pek uyumuyoruz. Maalesef bu stresten,uykusuzluktan ve beslenememekten 2. Ay bir sabah sütüm bıçak gibi kesildi. Bunları yazarken ne kadar üzülüyorum anlatamam. O günler aklıma gelince kalbim daralıyor. Ama her şey gibi bunlarda geçiyor. O zamanlarda hep şöyle teselli ettim kendimi. Allah'a şükür sağlıklı eli ayağı düzgün bu gelip gecici bir dönem. Ve bir kolik annesinin şu sözü umut olmuştu bana "tünelin sonunda ışık var" sağlık ve sevgiyle büyütün bebeğinizi.3 ay olduk yeni. Çok gazimiz var. Kolik miyiz bilmiyorum. Gerci ikisinin arasındaki farkı da çok bilmiyorum. Gün içinde de ağlıyor. Akşamları daha çok artıyor aglamalari. Gündüz uykusu diye bir şey yok. 15 dk sonra uyaniyo. Çit sesine kalkıyor. Derin uykuya gecemiyor bi turlu. Bu uykuya dalma problemi de mi gazdan acaba? Gaz problemimiz bitince normal şekilde uyurmu ki. İnşallah öyle olur diyelim.Hiç bi iş yapamiyorum. Yemekleri eşim yapiyo saolsun. Temizliği hiç sormayın. eşim aksam erken gelebilirse o bakıyor bebeğe ben temizliğe vuruyorum kendimi. O da ayda bir filan.Çoğu insanın fayda gordugu biogaio dan 2 şişe bitirdik. Bana mısın demedi. Diğer ilaçları saymıyorum. Şimdiye kadar Çingene salıncağı, fon makinesi ve emzikten fayda gorduk. Bi de kucakta gezdirme ama sirtim agriyo bi yerden sonra. bu sıkıntıyı yaşayan ve atlatanlar birbirimize teselli olalalim. Deneyimlerinizi yasadiklarinizi ne zaman geçtiğini öncesini sonrasını anlatın lütfen. Yalnız olmadigimizi ve elbet geçeceğini bir kez daha hatırlayalım ve hatırlatalım. çok ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?