Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar benim bi sorum olucakti bebegimin cok gazi oluyor.. Gazli dönemler ne kadar sürüyor ve ne zaman biter bu dönemi? En gazli dönemleri yeni doganlarda ne kadar sürüyor kizlar?
Selam kizlar benim bi sorum olucakti bebegimin cok gazi oluyor.. Gazli dönemler ne kadar sürüyor ve ne zaman biter bu dönemi? En gazli dönemleri yeni doganlarda ne kadar sürüyor kizlar?
canım öncelikle allah sabır versin ben kendi kızımda yaşadım çok zor 3 aya kadar sürdü üstelik benım kızım 4 5 gun kaka bıle yapamıodu.ben gaz damlası aldım ama sımdı ısmını hatırlamıyorum.senin yediklerinde çok önemlı gaz yapıcak yiyceklerden uzak dur eger emzırıyosan 1 kaşık kimyon yemeklerıne falan atarsan oda çok iyi geliyor.bebegede 1 çay kaşığızeytinyağı içirebilirsin.oda cok yardımcı oluo.bide masaj egzersiz falan yapıp rahatlatabılırsın belki birazcık.
Bu gaz olayını en iyi ben bilirim sanırım.Bebeğe göre değişiyor cnm,4 ay süren de var,1 yaşına kadar çeken de.İlaçla da olmuyor kimisinde,en iyi ilaç zaman.Karnını,ayaklarını sıcak tut bebişinin,masajı da ihmal etme.