• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa'da düğünü olanlar yardım lütfen !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözde ye hiç gitmedim bilmiyorum ama sözleşme yaparken bazı maddelere ekletin derim. Bu bahşiş olayı mesela. kimsenin rahatsız edilmemesini isteyin. Servis ücreti ayrıca vereceğiz deyin.
bizim için en önemli konu buydu.

İşallah istediğiniz gibi olur herşey.

Amin inş. Allah razı olsun opuyorumnanaktan çok kararsızım gerçekten sizlerinde desteği fikirleri olmasa daha da zor durumda kalacaktım mafoldumbenben gözdeye bi ön fikir almak için gittiğimde bahşiş olayları gibi rahatsızlıklar yok sadece pasta keserken olur dedi olduki konuşmaları daha iyiydi yani diğerlerine göre ama bilemiyorum yine eğer bu haftada gelmezlerse konuşmaya nişanlımla iz gidip tutacaz kafamıza göre bi günü kimseyede söylemeyi düşünmüyorum ne zamanki jetonları düşer o zaman .çıkar söyleriz ortada kalmadık biz ayarlamıştık zaten diye tek çıkış bu :gitme:

Sen yine sözleşmeye eklettir canım. Pasta kesilirken de istemiyorum rahatsız edilmek de.
ıstediğin herşeyi sözleşmeye eklettir. Kuzenimin nişanında da asla bizde öyle şeyler olmaz dediler. Soydular milleti :)

yok be canım sadece sahibi giresunluydu yanılmıyosam çok da pahalı olmadığını biliyorum bi çok kez gittim o salona telefonla da fiyat verirler ama ara bi dene istersen

yok be canım sadece sahibi giresunluydu yanılmıyosam çok da pahalı olmadığını biliyorum bi çok kez gittim o salona telefonla da fiyat verirler ama ara bi dene istersen

Anladım Canım DEdim sorayımm belki biliyorsundur tamam ben söyleyim bi öğrensin Hakan :1rolleyes:

Arkadaşlar selam, grand salonu bende aradım ve telefonda istediğim tarihin dolu olduğunu söylediler bu arada istediğim tarih 05/06/2010 ama ben kalktım gittim oraya junior salonları açılacakmış 350-400 kişilik bir salon olacakmış ve bu salondan daha şık olacağını söylüyorlar nisan ayına yetişecek dediler.. yemekli olacak diyede bi şart koşmuyolar isterseniz yemeksiz normal düğünde yapıyolar.. fiyatlarıda yemeksiz hafta sonu akşamları için 5,000 TL+KDV, hafta içi ve pazar gündüz 4,000 + KDV.( fiyatta pek bi indirim yapmıyorlar) ayrıca sizlere tavsiyem mekan seçerken telefonda fiyat ve yer sormayın hep abartı fiyat veriyolar görüşmeye gidince daha farklı oluyolar çünkü ciddiyetin farkına varıyorlar. hepimize Allah kolaylık versinnn :)

bizede çok geldiği içi:sinifsinif:n bizde tutamadık zaten :( yeni yerler araştırıyoruz hatta düğünden vazgeçebiliriz nikah sonrasında yakın arkadaşlarla eğlence yapabiliriz ama bunları düşünmekten kafayı yememe az kaldı

Hımmm benim daha düğüne falan var bu arada bi kaç yere baktım aklımda olsun diye.

hot düğün salonu
Buket düğün salonu (nişan düşünüyorum) ama fiyatlarını hiç soruşturmadım

Back