• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa'da düğünü olanlar yardım lütfen !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
140
0
96
38
İstanbul
Arkadaşlar İst. Gaziosmanpaşa da herhangi bir düğün salonunu bilen varmı merkezde olan salonların hepsini gezdik ama karar veremedim zaten kaynanamlar kımıldamıyo daha heryer doldu neredeyse bende karar veremiyorum mercan,akyol,burcu,gözde ve lale var nokta, cennet ve şelale de var ama onlar çok pahalı eledim ne olur hangisi iyi olur bilen varsa yazsın lütfenn Allahım ya başkalarında erkek tarafı herşeyi halleder bizimkinde ben koşturuyorum off off kaynanamın niyeti dışarda yapmak sokakta bir an önce bu işi bitirmem lazım off off ne zormuş evlenmek :bbo: senağlama

Ah cnmmm neresinde gopun dur bi bakıyım netten opuyorumnanaktan

Hemen meydan da canım yeni yapılmış hatta
ben internetten baktım bayıldım
grandsalon eğer arayıp fiyat öğrenirsen bana da bildirir misin?

Hemen meydan da canım yeni yapılmış hatta
ben internetten baktım bayıldım
grandsalon eğer arayıp fiyat öğrenirsen bana da bildirir misin?

Cnm aradım ben orasını telde ayrıntılı bilgi vermiyorlar fiyat vs. hakkında yalnız 26 haziran hariç tüm günleri doluymuş şuan çookkk beğendimmmm hayalimdeki gibi ya ama zaten bizimkiler hayatta tutmazdı orayı cnm inş. olur senin için çok güzel çünkü... opuyorumnanaktan

Cnm aradım ben orasını telde ayrıntılı bilgi vermiyorlar fiyat vs. hakkında yalnız 26 haziran hariç tüm günleri doluymuş şuan çookkk beğendimmmm hayalimdeki gibi ya ama zaten bizimkiler hayatta tutmazdı orayı cnm inş. olur senin için çok güzel çünkü... opuyorumnanaktan

Evet Gerçekten mükemmel canım bende çok beğendim.
Demekki full doluymuş :bbo::bbo: Gerçi benim daha çok var :jeyyar:

GOP ta değil ama kocatepe de bi salon var. HOT DÜĞÜN SALONU
Mükemmeldir. Pahalıdır ama değer.
Hiçbir garson bahşiş falan istemez. Hatta pasta kesilirken bile kimse bıçak kesmiyor vs gibi saçma salak haraketlerde bulunmaz. Gece boyu bir garson sadece gelin damada bakar. Düğün sonunda isterseniz servis ücreti verirsiniz garsonlara bölünür. Klimalar hep açıktır. ıçerde kolon falan olmadığı için heryerden sahneyi görme şansınız vardır.
Tüm özel isteklerinizi karşılarlar.
Ama en az 1 sene önceden tutmanız lazım ki her zaman doludur. Biz haziran için ocakta gittiğimizde sadece bir cuma günü boştu.
Bu sene de kuzenimin düğünü oldu 3200 verdiler. Ben 2100 vermiştim 2006 da.

Grand salon dediğiniz yer yemekli 7000 tl hafta içi. Hafta sonu bilmiyorum ne kadara yapıyorlar. Ama benim düğün zamanım açık olsaydı kesin orada yapardım. Çok şık bir salon.

Gerçekten çok şık bi salon grand ama sanırım fazla pahalı hafta içi o kadar isteyen haftasonu iyice fazlalaşır
bide mesela fulll hiç yer yok :emir_bebek:
Bahsettiğin Salona baktım gopta kalmıyor ama güzel bi yere benziyor
çift kat sanırım havadar ama üst kattakiler piste inmek istemez saanırım opuyorumnanaktan

Gerçekten çok şık bi salon grand ama sanırım fazla pahalı hafta içi o kadar isteyen haftasonu iyice fazlalaşır
bide mesela fulll hiç yer yok :emir_bebek:
Bahsettiğin Salona baktım gopta kalmıyor ama güzel bi yere benziyor
çift kat sanırım havadar ama üst kattakiler piste inmek istemez saanırım opuyorumnanaktan

Bahsettiğim salonun orkestrası o derece iyidir ki kimse yerinde oturamaz canımcım merak etme sen.
kaydirigubbakcemile5

Bahsettiğim salonun orkestrası o derece iyidir ki kimse yerinde oturamaz canımcım merak etme sen.
kaydirigubbakcemile5

yaaaa gerçi zaten oynayacak olanlar en yakınlar oluyor
eeee onlarda oturmuyor zaten yada alt katta oturuyorşakkıdı
Sevgilime gösterdim beğendi ama gerçi bizim düğüne daha var ben arkadaşa yardımcı olmak adına:1ninca:

benim dğünüde hotta oldu
kocaman bir pisti var geniş geniş rahat rahat herkes oynadı zıpladı
çok büyük bir salon bende tavsiye ederim

Resimler de Gerçekten Güzel
Eminim Düğün yada Nişan içinde güzeldir Ben Nişanım için Salon bakıyorum
Ama o taraflarda değil Düğün için Orası olabilir ama beğendimm

buket düğün salonu da var oraya bi bak istersen bi arkadaşım orda yapmıştı güzel bi salondu

kızlar hotu bende tavsiye ederimm.. zettinada çok güzel..

Hot'ta buket'te çok güzelmiş gerçekten ama aradım hot için geç kaldım mafoldumben fiyatta belirtmediler zaten bukette bizimkilere göre büyük sanırım çok teşşekkür ederim arkadaşlar napacağımı inanın hiç bilmiyorum en geç bu haftasonu salon işi bitmiş olmalı ama bizim daha günü belirlemediler ve hatta gelip konuşmaya bile nazlanıyolar o kadar söyledim hala ne bizimkilde ne onlarda kımıldama var offf ne kadar zormuş daha başındayım her şey böyle sorunlu mu olacak öyle ise yandımm mafoldumbenmafoldumben

Bu gidişle büyük ihtimal geriye yine gözde kalacak çünkü fiyatı en düşük o onu tutacaklarına eminim (daha düşüğünü bulmazlarsa tabi kaydirigubbakcemile3 ) bari gözde hakkında bişey bilen varmı diye sorsam? :kedi: (meydanda caminin arka tarafı garanti bankası altı) :bbo: kafamçokkarıştı

Gözde ye hiç gitmedim bilmiyorum ama sözleşme yaparken bazı maddelere ekletin derim. Bu bahşiş olayı mesela. kimsenin rahatsız edilmemesini isteyin. Servis ücreti ayrıca vereceğiz deyin.
bizim için en önemli konu buydu.

ışallah istediğiniz gibi olur herşey.

Back