Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutfen lazer yaptirmak istyorum fakat gaziantepe yeni geldim ve hic biryerde yorum bulamiyorum yardim edinn..
SELAM. Gaziantepte lazer epilasyon yapan hastaneler var güzellik merkezleri de var tabi,
Yaşam hastanesi
Primer hastanesi
Medikal park hastanesi benim bildiklerim
Hic memnun olani duymadim primerden cihazlari neymis ipl diye duydum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Memnun olan yok birebir dinlemedim ama soylenti iste dogru yanlis bilemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ilk lazere başladığımda medical parkta başladım.ilk yaptırdığım için hastane ortamında olsun istedim.gerekirse pahalı olsun vaktimi yemesin senelerce dedim medical parkta tüm kol ile başlamıştım.küçükken jilet vurduğum için sarı ama uzun olarak çıkıyordu.aletin diod olduğu söylendi.diğer yerlerdeki cihazların genellikle alexandre olduğu ve kıl çıkarttığı söylendi.tüm kol seansa 250 demişlerdi ama seneler oluyor pazarlıkla 200 tl anlaşmıştım galiba.bu gittiğim alet jel sürülerek yapılıyordu ve ışık patlaması oluyordu.artık foto lazer mi nedir anlamadım.bi 5 6 seans gittim.ama bu kahverengi tüyler azcık inceldi.eskisine oranla.yarısı gitti diyim.sonra gına geldi param oldukça giderim mantığı kurdum.sonra bir arkadaşım nilgüne gidiyordu.antepte en iyi güzellik merkezinin orası olduğunu söyledi.kendisi de oraya kaş için iğneli gidiyordu.arkadaşımla beraber öylesine gitmiştim.hastane ortamını bırakmak düşüncesinde değildim ancak ordaki kadın bana kolumu gösterdiğimde şöyle dedi: ''şimdi sen 1 ay boyunca rahat gezmek istiyorsan getir yapalım 1 ay sonra çıksın, ama şuanki teknolojideki makinaların hiçbiri bu tüyleri görmez,görür dökerim diyen de yalan söyler,paranı boşuna harcama.yaptırırsın ama incelerek çıkmaz aynı kalınlıkta çıkar'' .Böyle deyince ben de koldan vazgeçtim ve zaten eskisi kadar rahatsız edicilik kalmamıştı.Koltuk altı ve bikiniye başlayayım dedim.Benim hafızam çokkötü arkadaşlar anlaştığım fiyatı hatırlamıyorum.ama 150 bikini 50 de kol altıydı galiba.neyse bu şekilde 2 seans buraya gidebildim.hem arkadaşımla beraber gitmek için hem de kol konusunda öyle dediği için güven sağladı.çok kişi de oraya gidiyormuş herkes memnunmuş falan.bu durumda ben de anlaştım oraya gittim 2 seans.daha lazerin etkisini görmeye fırsat kalmadan zoretanin adlı ilaca başlamam gerekti.cildiye verdi çünkü sırtımda pütür pütür sivilcelerim vardı.zoretanin ve ruankutan gibi sivilce ilaçlarıyla lazer ağda yasak arkadaşlar bilginiz olsun aman diyim.lazerde kalıcı yanık oluşur.ağdada tüm derinizi kavlatır kırmızı et çıkar.çünkü ilaç deriyi inceltiyor.(ek bilgi)ilaca başladığım için merkezi arayıp söyledim ben artık gelemicem ilaca başladım en fazla ilaç bittikten doktor yasağı kaldırdıktan sonra gelebilirim dedim.tamam dediler.zaten o ilaçlarla biz de lazer yapmıyoruz dediler.sonra ilaç süresi bitti.ekstra 3 ay bekledim.doktora gittim.lazer için onay aldım.o sırada erkek arkadaşımla tatile gidecektim.1 hafta boyunca denizde epilasyon tek tük çıkanlarla uğraşmamak için ağda yaptım bacağa.ama bikini bölgesine de ağda yerine lazere başlayım dedim.zaten yaptırcam tatilden önce yaptırayım rahatlıyım dedim.internette antepte iyi lazer cart curt yaza yaza bi yer buldum.bir yer var eskici düşler bahçesinin karşısında.orayı aradım zaten internette kampanyası vardı.gelin konuşalım telde fiyat veremiyoruz dedi.gittim.bana ıpl kullandığını hormon bozukluğu olanlarda bile 100de85 başarı sağladığını falan anlattı.kendi başarılarını öyle bir anlatıyor ki ben de safım inandım heralde.neyse burası tüm bacak ve kol genital kol altı 8 seansa 1000dedi.ama başparmağına kadar tüm bititrme garanti istersen 8 seansta bitmeyebilir sen sarışınsın falan yaptı.ben de tüm paket bitirme aldım.2500 indirdi zar zor.indirimli hali bu yalnız!! bir de dedi ki işte ucuz yapanlar kesn olarak bitirmiyorlar öyle 1000liraya 800tl ye tüm btrme veremezler dedi.bak bizim 8 seans o fiyata dedi.zaten veren de yalan söyler dedi.herkes birbirini goygoyluyor.neyse ben dedim çat diye vermem.6seans garanti gelirim zaten.her gelişimde bi taksit vereyimdedim.seans fiyatı gibi dedim.ben de sıkışmam dedim.her geldiğimde 420 dedi.toplam 2520 oluyor işte.ben de dedim tüm paket lmışım 20lirayı söylemen ayıp 400 veririm her gelmeye dedim.2400oldu yani.bildiğiniz benle pazarcı gibi pazarlık yaptı arkadaşlar.2 seans gittim daha yarısı döküldü ama daha çok çıkar mı durum ne olur hiç bir fikrim yok.veee toplamda 800 ödedim2 seans girdim.sonra çok kayrıldığım bir kozmetikçi abim vardı.buna gittiğim sırada bir kadın geldi ve her şeyin en iyisinden istediğini söyledi.kozmetikçim pahalısını neden alıyorsun al bundan falan dediyse de o yok en kalitelisini ver diye diretti.ben kenarda oturuyorum bu sırada.o da tanıyormuş benm abiyi.işte bana döndü.güzellik salonu açıyorum da dedi.olmuşken tam olsun dandik mal almayayım diyorum dedi.öyle deyince bende güven patlaması oldu zaten benm lazer müşterisi oldugumu bilimiyordu.kendisi şahsen makyöz makyaj uzmanı.ancak bu lazer işinden kendisi de zamanında çok kazıklandığı için ve bir merkezde çalışırken insanların kazıklandığına bizzat şahit olduğu için işi öğrenir en güzelini ben yaparım mantığıyla hareket eden bir kadın.şu eskicinin karşısındak, yere bir daha gitmicem.bu tanıştığım hanıma gitcem artık.zaten merkezi yeni açıyormuş o yüzden müşteri kazanana kadar uygun fiyat yapacağını söyledi.bende acayip bir güven oluşturdu.zaten her şeyin iyisini almak istemesnden de belli.kadın diyor ki ıpl cihazları 35000 alıp alıp kafalarına göre merkez açıyorlar.ben sırf cihaza 150000verdim.ihtiyacım çok yok.ama bu dolandırıcılara sinir oluyorum.4 tane kızım var.bana çektirdiler.kızlarıma yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam diyor.zaten kadınla konuştukça iyi niyetli cebini düşünmeyen birş olduğunu çokk rahat anlıyorsunuz.bu ayın 27sinde falan merkezini açacakmış.ben de o zaman ilk seansa gitcem işte.şimdilik facete ekli ordan hberleşiyoruz