Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep’te başarılı tüp bebek anneleri buraya bakarmısınız?

Ela2506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
3
1
36
32
Tüp bebek tedavisine başlayacağız hangi merkeze ve doktora gittiniz önerebileceğiniz merkez var mı yardımcı olursanız mutlu olurum

Evet lütfen bilen varsa yardımcı olun.Biz de 3.deneme için gitmek istiyoruz.Gaziantep'te Umay ve Novafertil Tüp Bebek Merkezlerini araştırıyorum hangisi daha iyi bilmiyorum.

1.sini Antalya Akdeniz Üni. 2.si Antalya Anatolia da Tonguç Bey'de yaptırdım iş dolayısıyla Şanlıurfa'ya taşındık şimdi Antep'i araştırıyorum.Siz nerede yaptırdınız diğer 3ünü

Benimde ilk denemem Sanko hastanesinde oldu aslında memnun kaldım ama maalesef olmadı . Umay’a gitmiştim görüşmeye orda Ali tahtacı doktorla görüşmüştük bana çok sıcak geldi nova fertili araştırdığımda memnun olanların sayısı epey az gibi geldi hiç gitmedim şuan bilinmezlerdeyim

Merhaba bende şuan aynı ikilemdeyim karar verebildiniz mi?

Ben antepte ibrahim halil özdurak hocayı tavsiye ediyorum gerçekten çok sıcak ve ilgili bir hoca çok memnunum tavsiye ediyorum

Yaa öylemi hayırlısı olsun inşallah.Hakan beyi çok methediyorlar.Hastaları çok memnundu ama ben Ali beyde başlamıştım değiştirmek istemedim.İkimiz için de hayırlı olsun inşallah.Tedavi ne zaman sizin.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Amin inşallah
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…