- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Öyle canım allah tam umut kesilmez zor hastayız ama olmaz diye birvsey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah tan umit kesilmez gerçekten laf olsun diye soykemiyorum bunu. Ben neler yaşadım ölümlerden döndüm bu tedavisi sürecinde ama hayattayiz oğlum ve ben
Öyle canım allah tam umut kesilmez zor hastayız ama olmaz diye birvsey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım ben her zaman burdayım ne zaman konuşmak istersenizÖyle canım allah tam umut kesilmez zor hastayız ama olmaz diye birvsey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hareket ve morfolojiiEşinizin sorunu nedir
Spermler hangı teknık ile seçildiHareket ve morfolojii
Hiç bir bilgim YÖK canım sormadım. Detaya girmedim çok rahattım ben. Veren de vermeyen de Allah. Sen gidersen sor bilgi al benceSpermler hangı teknık ile seçildi
Ben zatem şimdi seçtiklermi kabul edecek yere gidecem 3denemde eşime tese yapılsın dedm doktorm gerek yok ded şmdi br merkezle görüştüm tese sperm alıp mıkroenjeksıon ile enjekte edilsn dedim tamam dediler eskı yerim de tamam dwdi sadece tese ile sperm seçtikten sonra bir işlem uygulamadan mıkroenjeksıyon. Kullanacaklar bn blki picsi imsi vb bır yontemden geçip enjekte ederler diye düşündüm ama her iki nerkezde zaten tesis de oyle çok sperm çıkmaz dedi bakalım hayırlısı olaun bakalımHiç bir bilgim YÖK canım sormadım. Detaya girmedim çok rahattım ben. Veren de vermeyen de Allah. Sen gidersen sor bilgi al bence
Uzulmeyin lütfen dondurulmuş embriyoların iz var mı acabaUmay tüp bebek merkezinde toplama ve transferim yapıldı gecen ay ama malesef sonuç negatif.Ne doktordan ne ekipten ne de embriyologdan memnun kalmadım bize hasta değilde müşteri gözüyle bakıldı.çok pişman oldum
Siz nerde yaptınız doktorunuz kimdi.Ben si bu vakayimUzulmeyin lütfen dondurulmuş embriyoların iz var mı acaba
Aynen Allah büyük tekrar düşünüyormusuuz pekiYok maalesef.4 yumurtadan sadece ikisi dollendi ama tutunamadı ve bunun farkindalardi saniri. buna rağmen transfer ettiler.Allah büyük
Asla öyle düşünmeyin. OlueSiz nerde yaptınız doktorunuz kimdi.Ben si bu vakayimrahim desen yarim yumurta desen yok denecek kadar az.her yerim fiyasko ben asla anne olamayacam sanırım
Öyle düşünmeyin lütfen ben novaferilde yaptırdım bir oğlum var nişan gibi dondurulmuşlarim la oğluma kardeş olsun istiyoruz.Siz nerde yaptınız doktorunuz kimdi.Ben si bu vakayimrahim desen yarim yumurta desen yok denecek kadar az.her yerim fiyasko ben asla anne olamayacam sanırım
Allah bağışlasın oglunuzu.inşallah kardeşi de olur.hangi doktorda tedavi oldunuZ.bide benim gibi yumurta rezervi az olan erken menapoz hastalarını tedavi edebilecekler mi.dediğim gibi çok Zor bir vakayim.Her doktor kabul etmez bileAsla öyle düşünmeyin. Olue
Öyle düşünmeyin lütfen ben novaferilde yaptırdım bir oğlum var nişan gibi dondurulmuşlarim la oğluma kardeş olsun istiyoruz.
Ruşen atmaca ydi doktorum. Bı görüşün isterseniz orayla. Ben çok memnun kalmıştım. Bı arkadaşım vardı bir cok kez tüp bebek denemesi olmuştu bı çok yerde hiç hamile kalamamisti. Bena sordu onada söyledim orda hamile kaldı.Allah bağışlasın oglunuzu.inşallah kardeşi de olur.hangi doktorda tedavi oldunuZ.bide benim gibi yumurta rezervi az olan erken menapoz hastalarını tedavi edebilecekler mi.dediğim gibi çok Zor bir vakayim.Her doktor kabul etmez bile
Allah bağışlasın...bı novar tüp bebek merkezimi ve rapor kabul ediyormu bilginiz varmıAllah tan umit kesilmez gerçekten laf olsun diye soykemiyorum bunu. Ben neler yaşadım ölümlerden döndüm bu tedavisi sürecinde ama hayattayiz oğlum ve ben
Rapor kabul ediyor mu derken fiyat konusunda indirim falan için miAllah bağışlasın...bı novar tüp bebek merkezimi ve rapor kabul ediyormu bilginiz varmı
Yani evet yüzde 70 ini devlet karşılıyor ya eğer raporunuz varsaRapor kabul ediyor mu derken fiyat konusunda indirim falan için mi
Yani yanlış bilgi vermek istemem tabi isterseniz bı arayın ilgilenirler sizle ama sanmıyorum. Ama inşallah kabul edersler.Yani evet yüzde 70 ini devlet karşılıyor ya eğer raporunuz varsa
Yani tabi prsosedür nasılsa bir sorarız çok teşekkür edermmmYani yanlış bilgi vermek istemem tabi isterseniz bı arayın ilgilenirler sizle ama sanmıyorum. Ama inşallah kabul edersler.
Rica ederim. Antep'te mi yasiyorsuuzYani tabi prsosedür nasılsa bir sorarız çok teşekkür edermmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?