- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Merhaba canım sorununuz neydi varsa tabi bi de yaş benim doktorum da umayla anlaşmalı çok iyi şeyler okudum Umay’la ilgili bendeBn ilk denemem novafertil olmuştu tutmadı ama olumsız değilde bilgi eksikliği geldi bama daha sonra 2 defa ankarada denedik onlarda negatif oldu şimdi tekrar gaziantep te yapacağiz novafertil yapacagiz herhlde ama umay ile görüşme yaptıkta. Sonra tam belli olur
Ben novafertilde yaptırdım canım. Eş kaynaklı idi sıkıntım. İlk tedavide pozitif sonuç aldık. Bu hafta kalp atışı dinleyeceğiz Allah nasip ederseMerhabalar arkadaşlar 27 yaşındayım 1 yıldır korunmadık ama sebebpsiz gebelik elde edemedik bu sebeple doktora başladık bu ay ilaçlı iğneli iki ay tedaviden sonra tüp bebek düşünüyoruz Antepli değilim o yüzden çok bilgim Yok bilenler yardımcı olabilirler mi nereden memnun kaldınız veya memnun kalanlara şahit oldunuz yardımcı olursak birbirimize çok faydalı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun canım bebişin birisi mi önerdi size yoksa ikisiyle görüşüp novaya mı karar verdiniz ? Darısı bize olsun inş bizim sebepsiz bi doğal yoldan düşüğüm var ama olmadı bir yıldır maalesefBen novafertilde yaptırdım canım. Eş kaynaklı idi sıkıntım. İlk tedavide pozitif sonuç aldık. Bu hafta kalp atışı dinleyeceğiz Allah nasip ederse
Canım ben Bülent kahramana gidiyorum o da Umay’la çalışıyor çok memnunumbende gaziantepte yaşıyorum. arkadaşım tüp bebek yaptırmayı düşünüyor ama antepte iyi bir doktora rastlamadı bu konuda. adanaya gidecek . antepte hangi doktoru ravsiye ediyorsunuz acaba yada hastane
Bnm uaş 26 esm 35 yasında eşimde kromozom translokasyon sperm eksiklik morfolojı duluklugu ve dna hasar var sizde sorun medir umay da iyi an sankı novafertil teknojılerı daha iyi miş gibi öevgeliyrpMerhaba canım sorununuz neydi varsa tabi bi de yaş benim doktorum da umayla anlaşmalı çok iyi şeyler okudum Umay’la ilgili bende
Esinizde sorun meydi inşallak bebeğini hayırlısı ile kucagı a alırsınBen novafertilde yaptırdım canım. Eş kaynaklı idi sıkıntım. İlk tedavide pozitif sonuç aldık. Bu hafta kalp atışı dinleyeceğiz Allah nasip ederse
Bende bi sorun yok eşime bakılmadı henüz bi gebelik yaşadığım için ama bir yıl oldu henüz olmadı siz eşinizdeki sorunu ne kadar bekledikten sonra öğrendiniz bi de ne zamandır istiyosunuz canımBnm uaş 26 esm 35 yasında eşimde kromozom translokasyon sperm eksiklik morfolojı duluklugu ve dna hasar var sizde sorun medir umay da iyi an sankı novafertil teknojılerı daha iyi miş gibi öevgeliyrp
3arkadaş gitti 3üde pozitif çıkınca bende gittim canım 4.oldumHayırlı olsun canım bebişin birisi mi önerdi size yoksa ikisiyle görüşüp novaya mı karar verdiniz ? Darısı bize olsun inş bizim sebepsiz bi doğal yoldan düşüğüm var ama olmadı bir yıldır maalesef
Eşinizin sorunu nedirBen novafertilde yaptırdım canım. Eş kaynaklı idi sıkıntım. İlk tedavide pozitif sonuç aldık. Bu hafta kalp atışı dinleyeceğiz Allah nasip ederse
7 yıldır evliyiz cnm ilk 6 ay. Olmayınca bn dok gittim hiç bir sorun görünmedi eşimde girti sperm eksikliği vardı ilaç la duzelmeyınca varikosel teşhisi konuldu konuldu ve amelyat oldu sonuç yine aynı 2 yılımızda tüp bebek yaptık tutmadı ve yavas yavaş kromozom sorunu dna hasar sorunu morfolojı sorunu galan hepsi oldugunu öğrendik 3 defa negatif tüp bebel oldu 4 hazırlık yapıyprız şimdiBende bi sorun yok eşime bakılmadı henüz bi gebelik yaşadığım için ama bir yıl oldu henüz olmadı siz eşinizdeki sorunu ne kadar bekledikten sonra öğrendiniz bi de ne zamandır istiyosunuz canım
Merhabalar.. ben novaferilde yaptırdım. İlk denemede tuttu bı oğlum var 2 yasinda. Kısmetse dondurulmuş ebroyalarimla Nisan'da bir bebek daha istiyoruz nasipse. Ben çok memnun kaldım.biraz yoğun bir yer ama önemli olan sonuç.Merhabalar arkadaşlar 27 yaşındayım 1 yıldır korunmadık ama sebebpsiz gebelik elde edemedik bu sebeple doktora başladık bu ay ilaçlı iğneli iki ay tedaviden sonra tüp bebek düşünüyoruz Antepli değilim o yüzden çok bilgim Yok bilenler yardımcı olabilirler mi nereden memnun kaldınız veya memnun kalanlara şahit oldunuz yardımcı olursak birbirimize çok faydalı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler
Maşallah canm rabbin evladınıxı size bağışlason sorun meydı sizdeMerhabalar.. ben novaferilde yaptırdım. İlk denemede tuttu bı oğlum var 2 yasinda. Kısmetse dondurulmuş ebroyalarimla Nisan'da bir bebek daha istiyoruz nasipse. Ben çok memnun kaldım.biraz yoğun bir yer ama önemli olan sonuç.
Bende polikistik över var ve tiplerinden biri kapalıydı evliliğinin yılı dolmadan yaptırdım çok beklemedim canımMaşallah canm rabbin evladınıxı size bağışlason sorun meydı sizde
İyi yapmışsın canm çok sevindim senin adınaBende polikistik över var ve tiplerinden biri kapalıydı evliliğinin yılı dolmadan yaptırdım çok beklemedim canım
Çok teşekkür ederim sizdeki sorun nedir. Bu süreçte sizlere destek olmak isterimİyi yapmışsın canm çok sevindim senin adına
Tşk ederim eşimde sprem sorunu var sayı hız ve morfoljı sorunu esim de dna hasarvar ve kromozom traslokasyon var yani doktorların da söyledi ği gibi çok zor hastayızÇok teşekkür ederim sizdeki sorun nedir. Bu süreçte sizlere destek olmak isterim
Allah tan umit kesilmez gerçekten laf olsun diye soykemiyorum bunu. Ben neler yaşadım ölümlerden döndüm bu tedavisi sürecinde ama hayattayiz oğlum ve benTşk ederim eşimde sprem sorunu var sayı hız ve morfoljı sorunu esim de dna hasarvar ve kromozom traslokasyon var yani doktorların da söyledi ği gibi çok zor hastayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?