Gaziantep detaylı ultrason önerisi

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.392
1.187
133
34
Kızlar merhabalar ben gaziantepte 1 yıldır yaşıyorum yabancısıyım. Şuan sanko hastanesinde Esra hanıma gidiyorum detaylı için haftaya gidcem de acaba bilgisi olan var mı detaylı için sanko nasıl? Veya önerisi olan başka hastane ile ilgili? Devlet hastanesinde var mı buarada kızlar çünkü özellerde ücretliymiş sanırım fiyatları bilmiyorum ama

Merhaba canım valla uzun zamandır bende araştırıyorum ama bi sonuç alamadım. Bende Kemal bayındır hastanesine gidiyorum. Detaylı ultrason için 14 haftayı brkle dedi ücreti soröadım. 8 temmuzda devlete gidip öğreneceğim. Özelde de fiyat öğrenirsem yazarım yine. Her hastanenin fiyatı farklı oluyor. Ama pahalı ise devlette yaptırmayı düşünüyorum

meraba bende Sanko da Ali İrfan beye gidiyorum. benimde bu haftaya randevum var. fiyatı 150 tl diye duydum fakat emin değilim.
Gidince bizi de burada bilgilendirir misin canım? Uzun zamandır doktor hastane araştırması yapıyorum ama hala net bi sonuç alamadım malesef. Gittiğinde ilgisi alakası ile ilgili ve muayene ücreti ile ilgili yorum yaparsan diğer arkadaşlarımızda faydalanır. Şimdiden teşekkür ederim 😊

meraba bende Sanko da Ali İrfan beye gidiyorum. benimde bu haftaya randevum var. fiyatı 150 tl diye duydum fakat emin değilim.
Aynen canım bize de bilgi verir misin gidince bende sanko ya gidiyorum da detaylısı nasıl acaba benimde diğer hafta randevum

Kızlar merhabalar ben gaziantepte 1 yıldır yaşıyorum yabancısıyım. Şuan sanko hastanesinde Esra hanıma gidiyorum detaylı için haftaya gidcem de acaba bilgisi olan var mı detaylı için sanko nasıl? Veya önerisi olan başka hastane ile ilgili? Devlet hastanesinde var mı buarada kızlar çünkü özellerde ücretliymiş sanırım fiyatları bilmiyorum ama
Benim Bİr tanıdığı NCR de Baktırmıştı detaylı ultrasona. Sanırım 120 tl gibi bişey söylemişti. Bende NCR ye gidiyorum. Abdulhamit Soysal doktorum. Çok memnunum. ancak hastaneyi sevmiyorum. Sadece doktorum için hastaneyi görmezden geliyorum.

Back
X