• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazi üniversitesinde tüp bebek aşılama yaptıranlar

elmas4292

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
272
78
18
32
Merhaba arkadaşlar ben Gazi de Ahmet Erdem hocaya laparoskopi ameliyatı oldum. Çikolata kisti tüplerde bağırsakta yapışıklıklar açıldı. 7 ay olucak 4-5 aydır deniyoruz ama doğal olmadı 2 kere yumurta takibi yaptırdım. Ahmet Erdem hocanın kendi kliniği var Novaart ama ücretler çok pahalı geldi bize aslında bu piyasada normaldir belki ama çünkü çok kaliteli hizmet veriyorlar . Biz devlette denesek süreç nasıl ilerliyor neler gerekiyor yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, gazi ünide gelen ay tüp bebeğe başladım. Erken çatladığımı söylediğim halde çatlama önleyici iğne vermedi doktor. Ertesi gün sancılarımdan çatladığımı anlayıp kendim gittim muayeneye ve aa çatlamış dediler. Boşa gitti raporum da çabam da. Bence hiç bulaşmayın. Ücretleri de gelen ay 16 bin iken şimdi 40 bin yapmışlar. Şimdi başkentte göğşen hocaya başladım tavsiye ederim. Rapor çıkıyor yine.

devlette 40 bin ise özel de kim bilir kaçtır 100 bini geçer kesin . Rapor almak nasıl alınıyor özelde de raporun bir etkisi oluyor mu bir de Gazi de dr unuz kim di

Merhaba, gazi ünide gelen ay tüp bebeğe başladım. Erken çatladığımı söylediğim halde çatlama önleyici iğne vermedi doktor. Ertesi gün sancılarımdan çatladığımı anlayıp kendim gittim muayeneye ve aa çatlamış dediler. Boşa gitti raporum da çabam da. Bence hiç bulaşmayın. Ücretleri de gelen ay 16 bin iken şimdi 40 bin yapmışlar. Şimdi başkentte göğşen hocaya başladım tavsiye ederim. Rapor çıkıyor yine.
devlette 40 bin ise özel de kim bilir kaçtır 100 bini geçer kesin . Rapor almak nasıl alınıyor özelde de raporun bir etkisi oluyor mu bir de Gazi de dr unuz kim di