sağol canım, rabbim tez zamanda sanada yaşatsın..biz eylül de ilk randevumuza gittik bi sürü tahlil kağıdı verdiler, 1 ay sürüyo bunları toparlamak, sonra tedavi geçmişine bakıyorlar, ona göre değerlendiriyorlar..bizim problemimiz bende idi tüplerim endometriozis nedeniyle tıkalı çıkmıştı, ameliiyat oldum açıldı, ardından 2 aşılama geçirdim, malesef gebelik oluşmadı..1 seneyi boş geçirdim..sonra ege ye başvurdum, çok şükür ilk denememde bebeğimin haberini aldım..benim aşılamalardan biri özel biri raporlu başka hastanede olmuştu, o nedenle bi aşılama daha yaparlar diye bekliyordum ama direk tüp bebeğe geçildi.. orda belirli bi doktor yok, çok güzel bi ekip kurmuşlar..gittiğimizde hangi doktora denk geldiysek ona muyene oldum..ama hepsi işinin ehli, sonuçta hergün onlarca hastaya bakıyorlar, tecrübeleri yeter zaten..yalnız sabah gidiyosun görüşme için öğleden sonra çıkıyorsun, beklemek bazen yoruyor insanı ama değer inanki..fiyata gelince de 1.000 tl tüpbebek işlemi için hastaneye veriyorsun, ilaçlarda bizim 400 tuttu..yani anlayacağın özel hastanelere göre çok çok iyi fiyatı..Allah sanada kolaylık versin canım..sormak istediğin ne varsa yardımcı olabilirim..