• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gazi Üniversites Hastanesi Öğretim Görevlisi Gebe Takip

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

watermellon

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
175
66
298
İstanbul
Merhaba Gazi Üniversitesi bunyesinde yakın donemde hocalara muayene olan var mı acaba ?
Ben sordum da Erhan Demirdağ takip ediyormus su anda sadece. Yogunluktan digerleri almıyormus.
Erhan Hocaya gidenler lütfen yorum yapabilir mi?

herhangi bir hocanın takibinde olmak nasıl oluyor? randevu, ücret, doğum nasıl oluyor. bilgisi olan paylaşabilir m

herhangi bir hocanın takibinde olmak nasıl oluyor? randevu, ücret, doğum nasıl oluyor. bilgisi olan paylaşabilir m
Önce 12 haftayı geçmeden gidip randevu almalısınız. Ben Merih Bayram a gidiyorum. 189 tl muayene ücreti var. Doğum eğer normalse hocaların hiçbiri girmiyo. Sezaryen doğum da 500tl. İsterseniz özel odada normal doğum yapabiliyorsunuz o da 300tl diye biliyorum. İlk randevudan sonra hoca size ne zaman geleceğinizi söylüyor ona göre randevuları alıyosunuz

Ben Merih Hoca nın takibindeyim. Şimdiye kadar da çok çok memnunum

odalarda ultrason cihazı var mı ? yoksa genel odaya filan mı gonderilyorlar.
bir sey daha soracagım, bebek icin istenen diger tetkikler (ikili uclu tarama seker yuklemesi detaylı ultrason vs.) onlar için ne kadar ödediniz acaba? ek ödemeye tabii degil mi?

tesekkur ederim simdiden.

odalarda ultrason cihazı var mı ? yoksa genel odaya filan mı gonderilyorlar.
bir sey daha soracagım, bebek icin istenen diger tetkikler (ikili uclu tarama seker yuklemesi detaylı ultrason vs.) onlar için ne kadar ödediniz acaba? ek ödemeye tabii degil mi?

tesekkur ederim simdiden.
Odalarda ultrason var hoca kendi muayene ediyo. Tarama testlerinin ölçümlerini ve ayrıntılı ultrasonu da kendisi yapıyo. Testler için ayrıca ücret ödemiyosunuz.

amin hepimizin. dogumu orda mı yaptınız? odalar kaç kişilikti acaba? tek oda isteyenlere para ile veriliyor ama genelde tek oda hiç kalmıyor diyorlar :)
Daha doğum yapmadım az kaldı inşallah :) bir iki kez acil gittiğimde 3 kişilik odalarda kaldım. Özel oda genelde sezaryenlilere veriyolarmış bir de hoca hastalarına. Geceliği 90tl onun da.

Back