- 22 Nisan 2021
- 105
- 28
- 48
- Konu Sahibi terrifictina
arkadaşlar gazi hastanesinde samet arıkan ya da oğuzhan karasu'ya burun estetiği olan var mı ? birkaç sorum var yazarsanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsana güven veriyor öncelikle bir tanıdığım ameliyat oldu benimde Oğuzhan beye ama bende daha detaylı bilgi almak isterimOguzhan beyden memun musunuz
Rica etsem süreçten ve memnun musunuz ondan bahsedebilir misiniz? Mesaj da attım size amaOguzhan beyden memun musunuz
Memnun musunuz? Ameliyat süreciniz nasıldı?Ben Oğuzhan karasu ya oldum ne sormak istiyosunuz
Merhaba ben 14 nisan da dr. Samed Arikan hocaya burun estetik ameliyati oldum. Cok doğal yüzüme yakışacak sekilde bir burun yapti. Çevremde herkes beğendi. Hic agrim olmasi sadece siliklerim ve morluklarim oldu. Onlarda 10 içinde geçti.Samed Arıkan hakkında bilgi alabildinşzmi bende 28 temmuzda amaliyat olacağım
Merhaba süreç ağrılı mıydı ve ameliyatınız ne kadar sürdüMerhaba ben 14 nisan da dr. Samed Arikan hocaya burun estetik ameliyati oldum. Cok doğal yüzüme yakışacak sekilde bir burun yapti. Çevremde herkes beğendi. Hic agrim olmasi sadece siliklerim ve morluklarim oldu. Onlarda 10 içinde geçti.
Bu ay meme ameliyatı randevusu aldım ta Eylüle verdi. Cok dolu malesefYarın Samed hocaya randevum var. Ameliyat olabilir miyim olursam süreç nasıl ilerler bilgi verecek ama doluluk oranı nasıl bilen var mı? Muayeneden ne kadar sonraya ameliyat randevusu veriyor bilen bilgi verirse sevinirim
Benimde bu ayın 30nda ameliyatım samed hocaya inşallah sizinki gibi rahat geçerMerhaba ben 14 nisan da dr. Samed Arikan hocaya burun estetik ameliyati oldum. Cok doğal yüzüme yakışacak sekilde bir burun yapti. Çevremde herkes beğendi. Hic agrim olmasi sadece siliklerim ve morluklarim oldu. Onlarda 10 içinde geçti.
Ameliyattan sonra bizide bilgilerindirin lütfen benimde 20 temmuzda göğüs küçültme ameliyatim var samed hocadaBenimde bu ayın 30nda ameliyatım samed hocaya inşallah sizinki gibi rahat geçer
Merhaba, benim de eylülde ameliyatım var meme küçültme. Ameliyattan sonra bilgilendirirseniz çok mutlu olurumAmeliyattan sonra bizide bilgilerindirin lütfen benimde 20 temmuzda göğüs küçültme ameliyatim var samed hocada
İnşallah iyi geçer tabiki yazarımMerhaba, benim de eylülde ameliyatım var meme küçültme. Ameliyattan sonra bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
İnsana güven veriyor öncelikle bir tanıdığım ameliyat oldu benimde Oğuzhan beye ama bende daha detaylı bilgi almak is
Benimde bu ayın 30nda ameliyatım samed hocaya inşallah sizinki gibi rahat geçer