• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gazi hastanesi samet arıkan-oğuzhan karasu

Merhaba bende ameliyat olucam, Oğuzhan beyle ameliyat süreciniz nasıldı, şu an memnun musunuz?

Samed Arıkan hakkında bilgi alabildinşzmi bende 28 temmuzda amaliyat olacağım
Merhaba ben 14 nisan da dr. Samed Arikan hocaya burun estetik ameliyati oldum. Cok doğal yüzüme yakışacak sekilde bir burun yapti. Çevremde herkes beğendi. Hic agrim olmasi sadece siliklerim ve morluklarim oldu. Onlarda 10 içinde geçti.

Merhaba ben 14 nisan da dr. Samed Arikan hocaya burun estetik ameliyati oldum. Cok doğal yüzüme yakışacak sekilde bir burun yapti. Çevremde herkes beğendi. Hic agrim olmasi sadece siliklerim ve morluklarim oldu. Onlarda 10 içinde geçti.
Merhaba süreç ağrılı mıydı ve ameliyatınız ne kadar sürdü

Yarın Samed hocaya randevum var. Ameliyat olabilir miyim olursam süreç nasıl ilerler bilgi verecek ama doluluk oranı nasıl bilen var mı? Muayeneden ne kadar sonraya ameliyat randevusu veriyor bilen bilgi verirse sevinirim

Benimde bu ayın 30nda ameliyatım samed hocaya inşallah sizinki gibi rahat geçer

Back
X