- 22 Nisan 2021
- 103
- 28
- 48
- Konu Sahibi terrifictina
gazi hastanesi- özgün hocaya ameliyat olanlar rica etsem özelden fotoğraflarını paylaşabilir mi araştırma içerisindeyim. şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende ameliyat olmayi dusunuyorum nasil bi burun yapti Özgün hoca bi fotograf atabilmeniz mumkun mu ? Hocayla ilgili bi bilgim yok internette de yazmiyor bilgi verebilir misnz? Asistan olmasindan kaynakli endiseleniyorumBen ameliyat oldum arkadaşlar sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Tamponlarım ve atel de çıktı bugün 11. günüm çok memnun kaldım
Gecmis olsun ameliyat oldunuz mu acaba? Nasil gecti memnun kaldiniz mi?Evet lütfen olanlar mesaj atabilir mi en azından ameliyatım var 2 hafta sonra
Bende özgün hocaya 2 hafta önce burun ameliyatı oldum gayet memnun kaldım çok doğal ve güzel yapmışGecmis olsun ameliyat oldunuz mu acaba? Nasil gecti memnun kaldiniz mi?
Merhaba özgün hocaya nasıl randevu aldınız ? Burnunuzun resmini özelden atabilir misinizBen ameliyat oldum arkadaşlar sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Tamponlarım ve atel de çıktı bugün 11. günüm çok memnun kaldım
Canım lütfen cevap ver bana. Ben gittim görüştüm ama karar veremedim istediğin gibi mi oldu çok bilgi vermedi bize.Ben ameliyat oldum arkadaşlar sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Tamponlarım ve atel de çıktı bugün 11. günüm çok memnun kaldım
Ben ameliyat oldum arkadaşlar sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Tamponlarım ve atel de çıktı bugün 11. günüm çok memnun kaldı
Merhaba ücret bilgisi verebilir misiniz bide randevu ile ameliyat tarihiniz arasında çok beklediniz miBende özgün hocaya 2 hafta önce burun ameliyatı oldum gayet memnun kaldım çok doğal ve güzel yapmış
Merhaba ücret bilgisi verebilir misiniz bide randevu ile ameliyat tarihiniz arasında çok süre var mı ne kadar bekledinizBen ameliyat oldum arkadaşlar sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Tamponlarım ve atel de çıktı bugün 11. günüm çok memnun kaldım
Size ücret bilgisi verdi mi verdiyse ne kadar söyler misinizCanım lütfen cevap ver bana. Ben gittim görüştüm ama karar veremedim istediğin gibi mi oldu çok bilgi vermedi bize.