Genel olarak bakıldığında tabikide Hacettepe. Gazi'de cok iyi bi üniversite. Ama Hacettepe bir adım daha önde genel olarak. Bi insan birini işe alırken bu iki üniversiteden bakarak değerlendirecekse en üste Hacettepe'yi koyar. Hacettepe adını dahada vurgulayarak duyurmuş bi üniversite. Ve bana göre daha kaliteli.
Hacettepe Üniversitesinde okuyorum ben. Ortamını sorarsan solcular hakim. Aslında hakim değil, sadece onlar bazı standlar kuruyorlar, broşürler dağıtıyorlar falan. Basörtüsü sorunu geçen sene çözüldü. Rahatlıkla başörtüsüyle girebilirsin kimse bir şey demiyor.
Yemekhane 1 geçen sene 1 TL oldu Onu da demeden edemeyecegim
Eğitiminden bahsetmem gerekiyor muu sence
Ama okuyacağın bölüm önemli tabi.
arkadaşlar konuyu ben açmıştım konu biraz daılmış ama türbanlı arkadaşada yararlı olmuş ne güzel...ben türbanlı değilim bölümüm okul öncesi öğretmenliği hacettepeye karar verdim teşekkürler::::::::::::::::::::)
arkadaşlar konuyu ben açmıştım konu biraz daılmış ama türbanlı arkadaşada yararlı olmuş ne güzel...ben türbanlı değilim bölümüm okul öncesi öğretmenliği hacettepeye karar verdim teşekkürler::::::::::::::::::::)
HACETTEPE. Gazinin bazi bolumlerinin binasi ilkokul gibiymis ama hacettepede kocaman kampus var. Ha bu tabi cok onemsenecek bir sey degil ama hacettepenin imkanlari,adi her seyi bir tık önde.
Hacettepe Üniversitesinde okuyorum ben. Ortamını sorarsan solcular hakim. Aslında hakim değil, sadece onlar bazı standlar kuruyorlar, broşürler dağıtıyorlar falan. Basörtüsü sorunu geçen sene çözüldü. Rahatlıkla başörtüsüyle girebilirsin kimse bir şey demiyor.
Yemekhane 1 geçen sene 1 TL oldu Onu da demeden edemeyecegim
Eğitiminden bahsetmem gerekiyor muu sence
Ama okuyacağın bölüm önemli tabi.
ya şöyle,evet kampüse giriyorlar hocalar kabul ediyorlar ama ben iibfdeyim, bizde sınava dderse giriyorlardı, bizim bölümün kararıyla, sınavda herkesin saçını açmasını söylediler, vede alınmıyor, başını açmayanda derse gelmiyor, devam zorunluluğu yok
dediğim gibi değişiyor o, ama büyük kavgalar tartışmalar dönmüyor, çok rahatlar benim gördüğüm kadarıyla