• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazete kağıdından Bebek Odası Kapı Süsü

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298

Apartmanımıza yeni taşınan:) minik komşum için yaptım bu kapı süsünü. Kendisi taşınalı 5gün oldu, henüz 5 günlük:)

Kapı süsünü üst üste koyduğum 5-6 gazete kağıdını rulo yapıp bükerek yapmaya başladım:

$Fotoğraf0142.webp

YAPILIŞININ ANLATIMI VE AYRINTILI RESİMLER ŞURADA

Gazete kağıtlarının düzenlenmesi ve süslenmesi sonucu ortaya böyle birşey çıktı, nasıl olmuş? :)

Eki Görüntüle 365665

Eklentiler

• $Fotoğraf0186 - Kopya.webp
    $Fotoğraf0186 - Kopya.webp
    10 KB · Görüntüleme: 714
Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım emeğine sağlık.. bende kapı süsü yapmıştım hemde öyle gidip bütün malzemeleri satın alarak değil evdeki malzemelerle.. en basitinden o kurdele sarılan çember kısmı çeşme hortumu parçasıyla yaptım.. :) gazete kağıdı da orjinal fikir..

çok güzel olmuş canım emeğine sağlık.. bende kapı süsü yapmıştım hemde öyle gidip bütün malzemeleri satın alarak değil evdeki malzemelerle.. en basitinden o kurdele sarılan çember kısmı çeşme hortumu parçasıyla yaptım.. :) gazete kağıdı da orjinal fikir..

teşekkür ederim. çeşme hortumuda güzel fikrimiş hemde düzgün durması için uğraştırmamıştır. bu benim aklıma gelmemişti:) sizinde ellerinize sağlık...

çoook güzel olmuş bende yapmayı düşünüyordm hemen yarın yapmaya başlıyorumm:)

bende anasınıfındaki çocuklara yaptirim diyodum küçügünü ama zor diyosun:(((((((((((((

hımm hiç düşünmemiştim ama çok güzel olur çocuklarla yapmak. yardımla yapcak oldukları için yapabilirler herhalde. Gazetelerden yuvarlak kısım yapıp bant geçirmek zor değil ama sonrasında kumaş ve süsleme kısmı için dedim zor diye. Ama çocuklar yapıcaksa bişeyleri değiştirip basit hale getirilebilir. Kumaş yerine yapışkanlı kağıt vb bilmiyorum şimdi aklıma gelmedi:)

Merhaba, verdiğin fikir için cok teşekkürler..

Bende verdiğin fikirden yararlanarak dün yeğenim için kapı süsü yaptım..

Yuvarlak kısımın mantığı aynı, gazete kağıdı..Yalnız ben gazete kağıdından sonra streç film ile sarıp, üzerini krem renkli keten tül ile yamuk kısımlarını düzelterek sardım..En üst katı da mavi renkli keten kumaş..

Yaptığım harfler halka kısmın üstüne sığmayınca altına da bu şekilde bişiy yapıp misina ile sallandırmak geldi aklıma..

Fotoğraflarını ekliyorum..
Yalnız belirtmek isterim ki fotoğraflardakinden daha simetrik ve canlı..

$_fotoğraf(5).webp$_fotoğraf(4).webp$_fotoğraf(3).webp

Yuvarlak kısımın mantığı aynı, gazete kağıdı..Yalnız ben gazete kağıdından sonra streç film ile sarıp, üzerini krem renkli keten tül ile yamuk kısımlarını düzelterek sardım..En üst katı da mavi renkli keten kumaş..

Yaptığım harfler halka kısmın üstüne sığmayınca altına da bu şekilde bişiy yapıp misina ile sallandırmak geldi aklıma..

Eki Görüntüle 383339 Eki Görüntüle 383338 Eki Görüntüle 383337

ellerinize sağlık. Sizinki daha güzel olmuş sanırım:) Düğme kullanmak da güzel fikir. Düğmeler ayrı bir hava vermiş, güle güle kullansın yeğeniniz.

Eki Görüntüle 383339 Eki Görüntüle 383338 Eki Görüntüle 383337

ellerinize sağlık. Sizinki daha güzel olmuş sanırım:) Düğme kullanmak da güzel fikir. Düğmeler ayrı bir hava vermiş, güle güle kullansın yeğeniniz.

Back
X