Gazete baskılı ojeler..

ben ne kadar uraşmış olsamda yapamadım gazetedemi kolonyadamı bendemi sorun kuru ojenin üstüne yaptım kolonya döktüm tırnağıma gazeteyi bastırdım ama hç bir şekilde baskı çıkmadı

Çok güzel görünüyorlar tırnaklarım uzasın bende deneyeceğim :)) Paylaşım için teşekkürler

Süper fikirr denemek lazımmm

beceremedim bnde ya
kaç kere denedim gazete yapısışı ve tam çıkmıo.çok kötü oldu. nerde yanlş yaptım anlamadım.

ben de yaptım bugün.. çok güzel oldular.. :)) sınıfta herkes sordu nasıl yaptn die.. harikalar, çok teşekkürler.. :))

yok hiç uğraştrcı değil 2 kişi birlikte yapınca daha kolay oluyo çokda guzel duruyo dikkat çekiciii

ben de yapmıştım taaa aylar önce, ekliyim dedim.
bu arada tabandaki renk kendi yaptığım bir oje. siz de böyle bir renk yapmak isterseniz (çünkü pek bulunmuyor türk markalarında.) beyaz ojenin içine (normal kireç beyazı olacak. rakı beyazı falan değil.) damla damla siyah ve kahverengi/köstebek rengi damlatarak yapabilirsiniz. ben böyle yapmıştım :)

Ben de deniyecem ya süpermis, ayni bu yeni yapistiricili ojeler cikti ya desenli onlar gibi ayni, ilk onlardan sanmistim

inanmıyorumm bende yapmıstım bunu evde otururken demek düşünen sadece ben değilmişim
ama ben baskı olarak cıkarmadım direk gazeteyi yapıştırdım
resimlerini de çekmiştim ( huyum kurusun her oje sürdüğümde çekerim )

bu ilk denemem renkli ojelerin üstüne yırtığım gazeteleri yapıstım (ojeyle)

bunu daha sonra yaptım gazeteleri tırnagıma göre kestim yapıştırdım + cila
sonra zor geldi 3. tırnaga bile geçemedim diğerlerine kafama göre oje attım

Son düzenleme:
ben bunu 3 4 ay once bı sıtede gormusdum ojesıne kadar aldım ama olmadı yazı cıkmadı gazeteden alkole batırdım olmadı kolanya dokdum olmadı ugrasamam dedım oturdum yerıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…