• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazete baskılı ojeler..

ben ne kadar uraşmış olsamda yapamadım gazetedemi kolonyadamı bendemi sorun kuru ojenin üstüne yaptım kolonya döktüm tırnağıma gazeteyi bastırdım ama hç bir şekilde baskı çıkmadı

Çok güzel görünüyorlar tırnaklarım uzasın bende deneyeceğim :)) Paylaşım için teşekkürler

Yok arkadaş! Bizlerin yani bayanların yapamayacağı, akıl edemiyeceği birşey yok! Bu böyle biline… Hergün renk renk oje sürmekten sıkıldıysanız farklılık arıyor ama bişey bulamıyorsanız, ta taaam işte gazete baskılı oje tekniği karşınızda.Ben evde denedim lakin tırnaklarım kısa olduğundan güzel sonuç alamadım biraz daha uzayınca tekrar deneyeceğim.Yapılacak işlem basit. Bir tane nude rengi yada herhangi bi açık renk oje, küçük küçük gazete parçaları, alkol yada kolonya ve parlatıcı oje.Nude rengi ojeyi sürdükten sonra kurumasını bekliyorsunuz, ardından tırnaklarınızı alkole yada kolonyaya batırın, kurumasına imkan vermeden hemen gazete parçalarını kapatın ve yaklaşık 40-60 sn sonra kağıtları tek tek sıyırarak çıkartın.Beğenmediğiniz olursa tekrar bu işlemi uygularsınız.Ve en son olarak cilanızı sürmeyi unutmayın *-*

Eki Görüntüle 137064

Bende deneDm , 1-2 sat snRa Resmi koYaRım..
Ben beyazLa yaptım bu rengim yoktu :50:
.....:75::76:

Süper fikirr denemek lazımmm

beceremedim bnde ya
kaç kere denedim gazete yapısışı ve tam çıkmıo.çok kötü oldu. nerde yanlş yaptım anlamadım.

ben de yaptım bugün.. çok güzel oldular.. :)) sınıfta herkes sordu nasıl yaptn die.. harikalar, çok teşekkürler.. :))

yok hiç uğraştrcı değil 2 kişi birlikte yapınca daha kolay oluyo çokda guzel duruyo dikkat çekiciii

$gazete1.jpg

ben de yapmıştım taaa aylar önce, ekliyim dedim.
bu arada tabandaki renk kendi yaptığım bir oje. siz de böyle bir renk yapmak isterseniz (çünkü pek bulunmuyor türk markalarında.) beyaz ojenin içine (normal kireç beyazı olacak. rakı beyazı falan değil.) damla damla siyah ve kahverengi/köstebek rengi damlatarak yapabilirsiniz. ben böyle yapmıştım :)

inanmıyorumm bende yapmıstım bunu evde otururken demek düşünen sadece ben değilmişim :27:
ama ben baskı olarak cıkarmadım direk gazeteyi yapıştırdım :32:
resimlerini de çekmiştim ( huyum kurusun her oje sürdüğümde çekerim :51: )

bu ilk denemem renkli ojelerin üstüne yırtığım gazeteleri yapıstım (ojeyle)
34fljzk.jpg

bunu daha sonra yaptım gazeteleri tırnagıma göre kestim yapıştırdım + cila :34:
sonra zor geldi 3. tırnaga bile geçemedim :59: diğerlerine kafama göre oje attım :32:
foiruh.jpg

jgs4mb.jpg

Son düzenleme:
ben bunu 3 4 ay once bı sıtede gormusdum ojesıne kadar aldım ama olmadı yazı cıkmadı gazeteden alkole batırdım olmadı :D kolanya dokdum olmadı ugrasamam dedım oturdum yerıme:D

Back