Bebek Beslenmesi Gaz yapmayan anne memesiyle uyumlu biberon????????????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar merhabalar bebeğim henüz çok küçğk 20 günlük ve aşırı kilo kaybı olduğu için biberonla sağdığım sütü ve mamayı veriyorum gaz problemi başladı bir de biberon ve anne memesi arasında bocalıyor bana önerebileceğiniz bir biberon varmı acil yardım

merhaba benim bebeğimin de çok gaz problemi yaşadı dr brown un doğal akış biberonu var biz çok faydasını gördük istersen deneye bilirsin çünkü biberondan çok değişiyo gaz olayı..

canım, bizde ilk ay kilo almakta zorlanmıştık.bende memeyi bırakmasın diye sütümü sağıp kaşıkla veriyordum bayağı zor günlerdi sonra chicco'nun gaz yapmayan ucu anne memesine benzeyen biberonundan kullanmıştım.
sana tavsiyem bebeğin uyuyor olsa dahi mutlaka her 2saatte besle ve ne kadar süt içtiğini takip et..inan ben ilk ay 250 gr aldığını duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı birde benim kızım prematüreydi ama sonraki aylarda çok şükürki 2saatte bir beslemekle toparladık. 2.ay 1300 gr almıştı sevinçten ağlamıştım
gaz problemini biberonla azaltamazsan sana toz kimyonu tavsiye ederim.kaynatıp 2 çay kaşığı verirsen hemen çıkartır gazını.
bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

NUBY, doğal akışlı anne memesi alabilirsin.kullanıyorum memnunum

chicco nun tek delikli doğal akışlı hava sibobu bulunan biberonları var ben onlardan aldım çok memnun kaldım. kızım 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum tavsiye ederim.

bende dr brown kullanıyorum çok araştırdım önerilen hep bu biberondu diğer biberonlarda bebek mamasını içerken olan hava kabarcıkları bunda olmuyor değişik bi sistemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…