gaz ve kaka

Allah bağışlasın evladinizi.Yanlis anlamayın ama bebeğin her gün banyo yapması da gaza sebep olabilir.Annemin bir lafı var bebekler kuş kanadından yel kapar.En azından bir gün yıkayıp bir gün yıkamasaniz daha iyi olur.Bir de gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmanız gerekir.Ayaklariniza çorap ve terlik giymeye de dikkat edin.Kaka yaptıktan bir süre sonra da karnı agriyabilir ama bagirsaklari rahatlayacagi için gaz sancısını da geçirir. Saglikli günler dilerim.

tesekkirler hergun banyo yapmanim gaz yapacagini bilmiyordum havalarda sicak rahatlar diye yaptiriypruz. elimdrn geldikce kendime dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum ama fayda etmiuo galiba. bilgiler icin tesekkurler sizede saglikli gunler.

zeytinyağı ile karnına masaj yapabilirsiniz ve sakinleştirici bir müzik açın bence. masaj çok çok etkili.

ve unutmadan dua edin kolik olmasın inşallah.
sağlıkla büyütün

Bebislerin gaz sorununa çözüm diye bir konu actim ama kimse bakmadi sizlere fayda olsun diye.
Tatli elma yagi surun gaz sorunu biter
Ben baktım
Bir bebeğim olursa uygulayacam, yada çevremde bir bebek olursa paylaşacam
Çok teşekkür ederiz sana Allah razı olsun

Hergün iki kupa dolusu rezene çayı için
Bebeği sırt üstü yatırıp bacaklarını dizlerden kıvırıp karnına doğru hafif bastırın, bisiklet sürer gibi hareketler yaptırın, göbeğinin etrafına daire şeklinde masaj yapın. Bol bol hareket ettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…