imcir yemedim hic denemedim faydasi olcaksa onuda denerimZor durum Allah yardımcın olsun. Bazı bebekler böyle malesef. Aklıma şey geldi incir yesen faydası olur mu. Sütün den geçer diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imcir yemedim hic denemedim faydasi olcaksa onuda denerimZor durum Allah yardımcın olsun. Bazı bebekler böyle malesef. Aklıma şey geldi incir yesen faydası olur mu. Sütün den geçer diye düşünüyorum
Benim bebeğim kaka sıkıntısı çektiğinde veriyorum yedikten sonra rahatlıyor. Senden de Belki sütünden geçerimcir yemedim hic denemedim faydasi olcaksa onuda denerim
Biliyorum zor bir durum çünkü,eski bir yöntem vardır popoya z.yağı sürerler denediniz mi hiç.ay insallah biran once gecsin yazik cirpiniyo yavrum cikmayinca kotu oluyor
Kayısıda yiyin bolca faydası olur onunda.imcir yemedim hic denemedim faydasi olcaksa onuda denerim
Allah bağışlasın evladinizi.Yanlis anlamayın ama bebeğin her gün banyo yapması da gaza sebep olabilir.Annemin bir lafı var bebekler kuş kanadından yel kapar.En azından bir gün yıkayıp bir gün yıkamasaniz daha iyi olur.Bir de gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmanız gerekir.Ayaklariniza çorap ve terlik giymeye de dikkat edin.Kaka yaptıktan bir süre sonra da karnı agriyabilir ama bagirsaklari rahatlayacagi için gaz sancısını da geçirir. Saglikli günler dilerim.merhaba kizlar oglum 28 gunluk oldu ama hala bitmeywn gaz sancisi var ne uaptiysak fayda etmedi gaz damlalaei masajlar..gaz olunca emmiyo ememiyo sirekli huzursuz kipkirmizi kaliyor soracagim sey gazi ciimiyor ama sidik yapsa yada kaka yapsa gaz yerine gecer mi kakada rahatlatirmi illa gas mi cikmasi lazim artik napacami sasirdim midesi sis gaz var cikmiyko
tesekkirler hergun banyo yapmanim gaz yapacagini bilmiyordum havalarda sicak rahatlar diye yaptiriypruz. elimdrn geldikce kendime dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum ama fayda etmiuo galiba. bilgiler icin tesekkurler sizede saglikli gunler.Allah bağışlasın evladinizi.Yanlis anlamayın ama bebeğin her gün banyo yapması da gaza sebep olabilir.Annemin bir lafı var bebekler kuş kanadından yel kapar.En azından bir gün yıkayıp bir gün yıkamasaniz daha iyi olur.Bir de gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmanız gerekir.Ayaklariniza çorap ve terlik giymeye de dikkat edin.Kaka yaptıktan bir süre sonra da karnı agriyabilir ama bagirsaklari rahatlayacagi için gaz sancısını da geçirir. Saglikli günler dilerim.
birde onu deneyeyimBenim bebeğim kaka sıkıntısı çektiğinde veriyorum yedikten sonra rahatlıyor. Senden de Belki sütünden geçer
kayisi daha cok gaz yapmaz miKayısıda yiyin bolca faydası olur onunda.
evet kulak cubuguyla suruyorum ve karnina masaj yapiyorum zeyyinyagiylaBiliyorum zor bir durum çünkü,eski bir yöntem vardır popoya z.yağı sürerler denediniz mi hiç.
Biraz poponun içine kadar sürün ki yumuşasın o bölgede.evet kulak cubuguyla suruyorum ve karnina masaj yapiyorum zeyyinyagiyla
tamam surecegim tesekurlerBiraz poponun içine kadar sürün ki yumuşasın o bölgede.
Rica ederim geçmiş olsun tekrardan ..tamam surecegim tesekurler
Ayağının altına ve karnına masaj yapacaksınız gazi varken karnına bolbol surup masaj yapinca rahatlar gazi olmadigi zamanlarda da kullanicaksiniz. Her altini değiştirdiğinde karnına ve ayaginaayaginin altina mmasaj yapiyoruz
Ben baktımBebislerin gaz sorununa çözüm diye bir konu actim ama kimse bakmadi sizlere fayda olsun diye.
Tatli elma yagi surun gaz sorunu biter
O kabız olduğunda yapılıyor, pişirecek filan da iyi geliyorBiliyorum zor bir durum çünkü,eski bir yöntem vardır popoya z.yağı sürerler denediniz mi hiç.
Hergün düzenli kulak çubuğu sakın kullanmayın bir süre sonra uyarılmadan kakasını yapamaz sonraevet kulak cubuguyla suruyorum ve karnina masaj yapiyorum zeyyinyagiyla
Pişiğe demek istedimO kabız olduğunda yapılıyor, pişirecek filan da iyi geliyor
Onu biliyoum zaten,kaka yaparkende zorlanmış biraz onun için söyledim onu.O kabız olduğunda yapılıyor, pişirecek filan da iyi geliyor