gaz ve kaka

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhaba kizlar oglum 28 gunluk oldu ama hala bitmeywn gaz sancisi var ne uaptiysak fayda etmedi gaz damlalaei masajlar..gaz olunca emmiyo ememiyo sirekli huzursuz kipkirmizi kaliyor soracagim sey gazi ciimiyor ama sidik yapsa yada kaka yapsa gaz yerine gecer mi kakada rahatlatirmi illa gas mi cikmasi lazim artik napacami sasirdim midesi sis gaz var cikmiyko

Ne yazık ki bebeğiniz 3 aylık olduktan sonra, yani kendi hareket kabiliyeti arttıktan sonra gaz sorunu azalmaya başlayacak.
Doğrudur, gazı varsa emmek istemez, nasıl biz şiş hissettiğimizde yemek istemiyorsak bebeğiniz de aynısını hissedecektir. Çiş yapması gaz çıkarmak gibi rahatlatmaz ama kaka bağırsaklarını rahatlatabilir.

Midesindeki gazı çıkarmak için ise masaj, sırta pıt pıt yapmaktan başka çözüm yok.

Youtube'dan masaj videoları izleyebilirsiniz.

Bir de havalar sıcak artık, bebeğinizin uygun sıcaklıkta suyla oynamasına izin verin. Doldurun küvetini, güzelce başını destekleyin. Bacaklar suyun içinde olsun. Daha rahat hareket edecek ve gaz çıkarması kolaylaşacaktır. Sonrasında göbişe güzel bir masaj.. Deneyin, işe yarayabilir.

Ne yazık ki bebeğiniz 3 aylık olduktan sonra, yani kendi hareket kabiliyeti arttıktan sonra gaz sorunu azalmaya başlayacak.
Doğrudur, gazı varsa emmek istemez, nasıl biz şiş hissettiğimizde yemek istemiyorsak bebeğiniz de aynısını hissedecektir. Çiş yapması gaz çıkarmak gibi rahatlatmaz ama kaka bağırsaklarını rahatlatabilir.

Midesindeki gazı çıkarmak için ise masaj, sırta pıt pıt yapmaktan başka çözüm yok.

Youtube'dan masaj videoları izleyebilirsiniz.

Bir de havalar sıcak artık, bebeğinizin uygun sıcaklıkta suyla oynamasına izin verin. Doldurun küvetini, güzelce başını destekleyin. Bacaklar suyun içinde olsun. Daha rahat hareket edecek ve gaz çıkarması kolaylaşacaktır. Sonrasında göbişe güzel bir masaj.. Deneyin, işe yarayabilir.
tesekkirler zaten videolari cok izledik halada izliyoruz masaj surekli yapiyoruz banyo yaptiriyoruz hergun ama iste gazi cikmiyor bu sefer oglum huzursuz oliyo yada bir iki cikarsa bile rahatlamiuor gazli bir bebek.

tesekkirler zaten videolari cok izledik halada izliyoruz masaj surekli yapiyoruz banyo yaptiriyoruz hergun ama iste gazi cikmiyor bu sefer oglum huzursuz oliyo yada bir iki cikarsa bile rahatlamiuor gazli bir bebek.
Bebek gazlıysa yapacak birşey yok. Elinizden geleni yapmışsınız zaten. Mecbur büyümesini bekleyeceksiniz.

Benim çocuklarım 3 aydan sonra rahatladılar, öncesinde de aşırı değildi gazları ama vardı yine.

Ben mesela çok gazlı bir bebekmişim. Hala öyleyim. Evlenmeden önce gece böbreğim ağrıyor diye hastaneye gittim gece 2'de, gaz sancısı çıktı..

Bebek gazlıysa yapacak birşey yok. Elinizden geleni yapmışsınız zaten. Mecbur büyümesini bekleyeceksiniz.

Benim çocuklarım 3 aydan sonra rahatladılar, öncesinde de aşırı değildi gazları ama vardı yine.

Ben mesela çok gazlı bir bebekmişim. Hala öyleyim. Evlenmeden önce gece böbreğim ağrıyor diye hastaneye gittim gece 2'de, gaz sancısı çıktı..
gecmis olsun. ben bebekken oyle gazli degilmisim aksine cok usluymusum bizim oglan artik babasinami cekmis ne. asiri gazli gazi cikmayinca sizde biliyosunuz allah bagislasin sizinde yavrular varmis gazliysa anlarsiniz2beni kizarip bozariyo huzursuz insan da uzuluyo garip hissedio kemdini o orda aci cekerken

Bebislerin gaz sorununa çözüm diye bir konu actim ama kimse bakmadi sizlere fayda olsun diye.
Tatli elma yagi surun gaz sorunu biter

Kimyonu denedinizmi hiç,az bir suyun içine kimyonu katın kaynatın süzün 1 çay kaşığı kadar içirin.
Birde emzirirken meme başının bebeğin tam ağzının içinde olmasına dikkat edin,tam alamazsa hava yutar oda gaz yapar .
meme basini tam almasina dikkat ediyorum aslinda Ama. kimyonda duzenli degil ama seniyoz onuda. bende hep yemeklerime atiyorum

esim aktardan aldi bizimkine bisey fayda etmiyor ya

esim aktardan aldi bizimkine bisey fayda etmiyor ya
Almis olabilirsiniz nasil kullandığınız önemli ve tatlı elma yagi olması önemli, aktar elinde yoksa acıyı veriyor. Nasil kullandığınızı anlatırsanız yardımcı olurum

meme basini tam almasina dikkat ediyorum aslinda Ama. kimyonda duzenli degil ama seniyoz onuda. bende hep yemeklerime atiyorum
Bir anda kaçıverir meme başı ona çok dikkat edin.
Kimyonu deneyin bolcada,siz birde yediklerinize dikkat edin gazlı yemeklerden kaçının.
Bbeği sırt üstü yatırın ayaklarını karnına doğru itekleyin onunda faydası oluyor.

Bir anda kaçıverir meme başı ona çok dikkat edin.
Kimyonu deneyin bolcada,siz birde yediklerinize dikkat edin gazlı yemeklerden kaçının.
Bbeği sırt üstü yatırın ayaklarını karnına doğru itekleyin onunda faydası oluyor.
o kadar dikkat ediyorum ki yedigime ictigime herseye elimden geldikce dikkat ediyorum yinede gazli bir bebegim var

o kadar dikkat ediyorum ki yedigime ictigime herseye elimden geldikce dikkat ediyorum yinede gazli bir bebegim var
Ne kadar dikkat ederseniz edin bazı bebekler maalesef gazlı oluyor,bir süre sonra geçiyor gaz sorunuda biraz sıkıntılı bir durum gerçi.
Biraz sabır annesi geçecek buda..

Zor durum Allah yardımcın olsun. Bazı bebekler böyle malesef. Aklıma şey geldi incir yesen faydası olur mu. Sütün den geçer diye düşünüyorum

Back