• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gaz sanıyorduk!!! Enfeksiyona dikkat

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

KUPAKIZI44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
94
0
86
İçel Mersin
selam.. birçok kişi gazdan şikayet etmiş. şu an 4 aylık olan oğlum var. İnanın ilk 2 ay kabus gibi geçti. Sürekli ağlıyordu oğlum. Gece gündüz, sürekli... Ve ağlarken ıkınıyordu, bacaklarını karnına doğru çekiyordu. Herkes gaz dedi. Denemediğim şey kalmadı. Bitkisel ilaçlar, bitki çayları, acı elma yağı... vs. aklınıza ne gelirse denedim ama yok, fayda etmedi hiçbiri. Doktora götürdüm o da gaz dedi. Ama ben şüphelendim. Gaz sancısı bu kadar olmaz dedim. Sürekli mi gazı oluyordu oğlumun... Sonra bir başka doktora götürdüm. İdrar tahlili istedi ve enfeksiyon çıktı. Oysa ki çok dikkat etmiştim ama olmuş işte. Sonra 1 haftalık ilaç tedavisine başladık. Ve ağlamaları da ıkınmaları da kesildi çok şükür. Ve bir daha da gaz sancısı bile olmadı :nazar: Yani bu durumda olanlar varsa bu ihtimali mutlaka göz önüne alsınlar. İdrar tahlili istesinler. Gaz deyip geçiştirmeyin benim gibi. Allah tüm bebekleri korusun...

senin sorununa benzer sorun bizde de olmuştu.benimde oğlum çok ağlıyordu biz de gaz vs. sandık.bizde bir de reflü vardı. hepsinin biraraya geldiğini düşünsenize.sonra dediğin gibi tahliller falan sonunda pipisinde iltahap çıktı.ilaçlarla geçirdik bizde. bebeklerin dilinden anlayamamak ne zor :50: onlarda yazık anlatamıyolar. :84:

ben bile ilk idrar yolu iltihabı geçirdiğimde
doktor bana gaz sancısı deyip ilaç verdi
hatta geçmeyince endoskopi dedi
eşim başka bir doktora gidelim bu böyle olmaz dedi
başka doktora gittik
karın grafisi ve idrar tahlilinde çıktı

yani ben ağlıyodum resmen midemin acısından
küçücük bebeği düşünemiyorum yaaaaa
bana bile gaz demişleridi :59:

benim kızım 4 aylık ve bizde çok gaz sancısı çektik..2 ayda bitti gibiydi şimdi sanki geri başladı anlattığınıza göre bizde de enfeksiyon var demektir..kusmaları da vardı doktorda enfeksiyondan olabilir dedi ama tahlil felan istemedi..gaz ilacı verip gönderdi..başka doktora gidecem ..

Back