Gaz sancısına çözüm

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
156
hamileyken brda bi arkadas yazmısdı bu kremi kullandım hayatım kurtuldu diye
ben düne kadar alıp denemedım ne kadar salakmışım kafamı duvarlara vuruyorum
günlerdir saatlerce aglıyodu aynı saatte aglayıp aynı saate susdugu icin gaz sancısı deildir
gaz sancısı olsa hep olur nıye aynı saate baslayıp aynı saate bitsin diyodum ama meger derdimiz
gazmış ilk defa dün kullandım cocuk 2 ayın patlamasını yasadı sabaha kadar gaz cıkardı
ve bugün ayy allahım bugün aglamadı gayet rahat mutlu gecirdik saatlermizi
kremin adı : WIND - salbe N ... FİYATI 30 TL DENEYIN DERIM TAMAMEN BİTKİSEL

nereye sürüosun kremi eşim kızıo artık denemedigimiz şey kalmadı hepsini alıyoruz işe yaramıo oda boşa aldırıosun bana dio sen biraz daha kullan sonra bana haber et gokyuzu

canım göbekdeliginin etrafına sürüyosun bizde coksey denedik şuruplar
bitki cayları ama gercekden bu krem mucize
bence hemen al cünkü benım halamda benden 20 gün önce dogum yaptı
onun bebegide cok huysuzdu bu kremı kullandı sancıları kesildi bayadır kullanıyo
tamamen bitkisel bi krem inan 2 gündür cocuk daha mutlu huzurlu sakin

Son düzenleme:
bi kaç gün sonra tekrar fikrini alsam olurmu gokyuzu çünkü bazen hah işe yaradı dioz bakıoyorum onla alakası olmuo.ikinci veya üçüncü kullanımda etkisi olmuo bi kaç gün sonra ben bura bidaha ugrayım olurmu:40:

biz çörek otu yağı almıştık aktardan.çok memmnun kaldık.tadı biraz kötü ama bizde çok işe yaradı.

gaz sancısı zaten aynı saatlerde olur canım ben de alırım bu kremden bebiş doğunca teşekkürler
SİNEM çörekotuyağını içirdiniz mi nasıl kullandınız acaba

Bizim doktorumuz da o kremi yazdı bize kızlar ve ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. şu an kızım iki aylık fakat öyle kullanır kullanmaz mucizevi bir değişiklik görmedim doğrusu. şu an kızımda eskiye göre biraz daha sakinlik, gaz sancılarında azalma var ama ondan mı bilemiyorum.

valla ben kullandıgımdan beri rahat ediyorum
arada tutuyo ama eskiye göre cok cok iyiz
ben ısrarla tavsiye ederim..

belki de gaz sancılarının geçme zamanı yaklaşmıştır da o yüzden sakinleşmeye başlamıştır yavruşlarımız. hani hep 3 aylık olunca geçer ya da en azından hafifler diyorlar ya. belki o zamana yaklaşmışızdır. ama yine de kremi kullanmaya devam ediyorum. bu arada, burada biri bir şey yazmıştı, bir müzikten bahsetmişti gaz sancılı çocuklar için. kızımın amansız ağladığı bir zamanda deneyeyim dedim. internetten bulup dinlettim. inanamadım ama anında sustu, dinledi, sakinleşti ve uykuya daldı. belki uykusu vardı, o da üzerine geldi, tesadüftür diye düşündüm. fakat aynı hali defalarca yaşadık ve her defasında müziği duyunca sustu, sakinleşti. eğer imkanınız varsa deneyin derim. buzuki orhan diye birinin kolikli(gaz sancılı) çocuklar için yaptığı bir albüm. albümün adı da kolik.hemen albümü almayın bence, önce internetten dinletin, işe yararsa düşünürsünüz.

gaz sancısı zaten aynı saatlerde olur canım ben de alırım bu kremden bebiş doğunca teşekkürler
SİNEM çörekotuyağını içirdiniz mi nasıl kullandınız acaba

evet sabah ve akşam birer çay kaşığı olmak üzere içirdik.azalınca tek akşam saatlerine düşürdük.

belki de gaz sancılarının geçme zamanı yaklaşmıştır da o yüzden sakinleşmeye başlamıştır yavruşlarımız. hani hep 3 aylık olunca geçer ya da en azından hafifler diyorlar ya. belki o zamana yaklaşmışızdır. ama yine de kremi kullanmaya devam ediyorum. bu arada, burada biri bir şey yazmıştı, bir müzikten bahsetmişti gaz sancılı çocuklar için. kızımın amansız ağladığı bir zamanda deneyeyim dedim. internetten bulup dinlettim. inanamadım ama anında sustu, dinledi, sakinleşti ve uykuya daldı. belki uykusu vardı, o da üzerine geldi, tesadüftür diye düşündüm. fakat aynı hali defalarca yaşadık ve her defasında müziği duyunca sustu, sakinleşti. eğer imkanınız varsa deneyin derim. buzuki orhan diye birinin kolikli(gaz sancılı) çocuklar için yaptığı bir albüm. albümün adı da kolik.hemen albümü almayın bence, önce internetten dinletin, işe yararsa düşünürsünüz.
teşekkürler canım şimdi dinledim ben de ilginç ama işe yarar gibi duruyor bebiş doğunca dinletecem..

yaa bizim çörek otu yağı yeni bebişte işe yaramadı:( doktorun verdiği damlaları kullanıyorum yinede pek iyi sayılmaz.kakasınıda yapamıyor,fitil bile kar etmiyor.bazen sabun veriyorum.uykusuz gecelere yorgun günlere artık dayanamıyorum.lohusalık psikolojisini hiç söylemiyorum.delirmek üzereyim.siz?

merhaba yeni anneler,nasıl olduğunuzu tahmin ediyorum bende aynı durumdayım uykusuzluk yorgunluk sinir harbi vs vs:(
bu gaz sancıları bizi de mahvediyor :25:benim kızım 2 aylık ben zinko kullandım ama kullanmaz olsaydım önceleri biraz işe yaradı sanki ama sonra çocuğum daha beter oldu ishal yaptı ara verip nedemek için kullandım yine ishal!off çocuklarımızı kobay gibi kullannıyoruz sanki onu dene,olmadı başka bişi çok üzülüyorum bu duruma artık bıraktım hiçbişey kullanmıyorum:57: kendim rezene çayı içiyordum onuda bıraktım:(sadece gaz diyeti yapıyorum.

her bebek bir değil bunu anladım birine iyi gelen başka bebeğe iyi gelmeyebiliyor
eskiden ne yapıyorlarmış acaba ilaç yok doktor yokken anneler ne kullanıyormuş çok merak ediyorum.
bu dönemin geçeceğini düşünüp teselli ediyorum kendimi yapacak bişi yok
hepinize sevgiler ve sabır bebişlere sağlık diliyorum:54:

bu arada yazmayı unutmuşum ben kendi yemekelerime kimyon kullanıyorum
kimyon gaz çıkarmaya yardımcı oluyormuş ilk kızımda da biraz işeyaramıştı
zaten yukarda arkadaşın bahsettiği kremi araştırdımwind salbe içeriğinde kimyon varmış!

ayrıca buzuki orhan bebeğiniz ağlamasın müziğini dinledim tuhaf bişi ürkütücü geldi bana
hamileyken ultrasonda bebeğin kalp atışlarının sesine birde nst deki seslere benzettim
ama denicem umarım işe yarar adam belli bi araştırma sonucu bu tür bişi hazırlamış belliki.
hepimize gazssız günler geceler:52::60:

minik kuşum 5 aylık oldu bazen hala gaz sancısı oluyo gece yarısı mızmızlanıyo hemen sürüyorum kremı pıt pıt pıt atıyo gazını uyuyo bide yarım cay bardagı suyun içine 1 cay kasıgı kimyon atıp kaynatıp suyunu verıncede işe yarıyomuş

yaa bizim çörek otu yağı yeni bebişte işe yaramadı:( doktorun verdiği damlaları kullanıyorum yinede pek iyi sayılmaz.kakasınıda yapamıyor,fitil bile kar etmiyor.bazen sabun veriyorum.uykusuz gecelere yorgun günlere artık dayanamıyorum.lohusalık psikolojisini hiç söylemiyorum.delirmek üzereyim.siz?

meğer çörek otu yağı farklı farklı oluyormuş.gene aynı aktardan aldık ve 2.gün etkisini gösterdi.
eşim gidip adamın elini öptü valla.sabah akşam yarımşar çay kaşığı bebek,1 tatlı kaşığı ben içiyoruz.2
aylık olunca birer tatlı kaşığı vericez.gazı çö<zdük çok şükürde,bebeğim edepsiz o ayrı.beni hiç bırakmıyor,özgür olmak istiyorum biraz.hiç değilse tuvalete rahatça gideyim...bunun da bir ilacı var mı?

kızlar yaa şimdi okuyunca anladım benim bebğimde de gaz varmıs meğer. her gece12 ile 3 arası ağlayıp duruyordu ben hiç gaz sancısı olacağını düşünmemiştim kendi huysuzluğundan sanyordum. zinco içiriyordum arada o kadar. gazı yok diye bildiğim için ihmal ettim yavrumu yarın hemen alayım bende

Back
X