Çocuk Hastalıkları Gaz sancisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ben bikac defa cisini yaptktan sonra da anlik sustugunu farkettim. Acaba yarn bide idrar testinemi gotursem diyorum
Benim idrar temiz çıkmıştı yine baktır ama sünnet sonrası üstlerde de vardı temizlik yapışıklık varmış sonra rahatladı çocuk. Çokta kolay geçti iyi ki erken yaptırmışım.

Bence cok besliyorum. Mama yok sadece emziriyorum. Ama uyumakta zorlaniyor ve uyku aralarnda aglayp tekrar meme istyor soyle anlataym emzirdim uyuttum diyelm. Aradan yarim saat 45 dk geciyor. Uyanuyor meme almadan uyumuyor agliyorda agliyor. Tekrar meme veriyrm. Benxe bole bole gaz birikiyor. Vermemekte nasl olcak hem vicdan yapiyorm acmi kalir die. Hemde ozmanda agliyo nasl susturcam meme vermeden. Emzik falan almiyor
Anne sütünün ağrı kesici özelliği var, onu kullanıyor o yüzden emmek istiyor. Benim ki de emzik tutmadı şimdi de uyurken tutuyor sadece çıkarıyor sonra. Mecbur bnde verdim hep süt bu sefer sindiremiyor orası da doğru. Ama azalıcak zamanla da gaz damlası karnına ayrı sancı yapıyordu kesmeyi denedin mi belki sorun sindirimdir

Merhaba arkadaslar.
bebegim 44 gunluk. Kafayi yemek uzereyim. Akil akildan ustundur diyerek buraya yaziyorum. Denemedigim sey kalmadi. Sorunum uyumuyor ve gaz sorunu. Nelermi yapmadm. Rezene kimyon tohumu iciyorum. Nerdeyse hicbisey yemiylrum gaz yapmasn diye. Neyle beslenicegimi sasirdim. Sut urunlerini sebzeyi herseyi kestim. Gaz damlasi kullaniyorum. Sanci tuttugunda ilik banyo masaj yapiyorum. Beyaz gurultu denedm. Ayaklarni karnina cekiyorum bugun aci elma yagi aldm onuda denedm ama yok. Cocuk katiliyor aglarken. Pskolojm alt ust oldu. Uykusu desen 10 dk. Napicam ben kafayi yemek uzereyim
Aynı durumdaydım. Anason tohumu iyi geldi bize ben kendi yediklerime kimyon tohumu koyuyodum hayvanınız varsa yediklerinize kimyonu havanda dövüp katın hem sizi hem bebeğinizi rahatlatır. Kimyon rezene ve anason tohumunu karıştırarak kullandım ben özellikle anason bize bi nebze iyi geldi. Ayrıca gaz masajı hepsinden daha etkili tek yöntem gibiydi ama gaz asla bitmiyo. Yani ben tamam çıkardı şükür biraz rahat eder diyodum yok .bitmek bilmiyodu. Allah kolaylık ve sabır versin. O dönemler çok zor ama geçiyo emin olun

Anne sütünün ağrı kesici özelliği var, onu kullanıyor o yüzden emmek istiyor. Benim ki de emzik tutmadı şimdi de uyurken tutuyor sadece çıkarıyor sonra. Mecbur bnde verdim hep süt bu sefer sindiremiyor orası da doğru. Ama azalıcak zamanla da gaz damlası karnına ayrı sancı yapıyordu kesmeyi denedin mi belki sorun sindirimdir
Gaz damlasinimi keseyim yok denemedm

Canm izledm denicem. Uzun olana nekadr izin verir eminndegilm ama.her alt acmada olanindenyeeym
İnşaALLAH işe yarar canım. Ben.bu masajı yaptığım zaman mutlaka gazını çıkartrdı.. bir de ayaklarını sıcak tut her zaman

Ben 3 damla denedim üçü de işe yaramadı karnında gazı parçalarken daha çok sancısı oldu. Bırakınca daha iyiydi bi kere dene bakalım çok zor süreç ya sabır lazım
Ya ben farkli olarak iki gundur kimyon tohumu cayj iciyorum. İki gundur cocuk iyice costu. Bole ters etki etmis olablrmi

Ya ben farkli olarak iki gundur kimyon tohumu cayj iciyorum. İki gundur cocuk iyice costu. Bole ters etki etmis olablrmi
Kimyondan olduğunu sanmıyorum. Ben çayımı kimyon rezene anasonlu yapıyorum. Anasonu katınca dha sakinledi

Merhaba arkadaslar.
bebegim 44 gunluk. Kafayi yemek uzereyim. Akil akildan ustundur diyerek buraya yaziyorum. Denemedigim sey kalmadi. Sorunum uyumuyor ve gaz sorunu. Nelermi yapmadm. Rezene kimyon tohumu iciyorum. Nerdeyse hicbisey yemiylrum gaz yapmasn diye. Neyle beslenicegimi sasirdim. Sut urunlerini sebzeyi herseyi kestim. Gaz damlasi kullaniyorum. Sanci tuttugunda ilik banyo masaj yapiyorum. Beyaz gurultu denedm. Ayaklarni karnina cekiyorum bugun aci elma yagi aldm onuda denedm ama yok. Cocuk katiliyor aglarken. Pskolojm alt ust oldu. Uykusu desen 10 dk. Napicam ben kafayi yemek uzereyim
Aynı sorunu yaşadım. Bir-çok damla denedim. Benim bebeğime nurse harveys iyi geldi.
Ayrıca bebeğinizin sırtını ve karnını dairesel SIVAZLAMAYIN. bu gazın çıkmamasına ve daha da rahatsız etmesine yol açar.
Youtube da Hemşire Sevim Kuruçay Çam"ın gaz masajı videolarına lütfen bakın, eminim çok faydasını göreceksinizdir.
Bir de ben bebeğim çok çok ağladığında üstüne bi battaniye atıp balkona çıkarıyodum hava alınca rahatliyordu.
3 ayını doldurduğunda kendisi bacaklarını daha rahat hareket ettirecek, dönmelere falan başlayacak işte o zaman o da siz de rahat edeceksiniz.😊
Çok zor geliyor biliyorum ama geçiyor inanın. Siz sadece elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışın

Aynı sorunu yaşadım. Bir-çok damla denedim. Benim bebeğime nurse harveys iyi geldi.
Ayrıca bebeğinizin sırtını ve karnını dairesel SIVAZLAMAYIN. bu gazın çıkmamasına ve daha da rahatsız etmesine yol açar.
Youtube da Hemşire Sevim Kuruçay Çam"ın gaz masajı videolarına lütfen bakın, eminim çok faydasını göreceksinizdir.
Bir de ben bebeğim çok çok ağladığında üstüne bi battaniye atıp balkona çıkarıyodum hava alınca rahatliyordu.
3 ayını doldurduğunda kendisi bacaklarını daha rahat hareket ettirecek, dönmelere falan başlayacak işte o zaman o da siz de rahat edeceksiniz.😊
Çok zor geliyor biliyorum ama geçiyor inanın. Siz sadece elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışın
Ne mumkun sakinnolmak. Artk tek susturucum olan memeyide almiyor kriz anlarnda npcagmi sasrdm

Merhaba arkadaslar.
Canım öncelikle sabır diliyorum biz de benzer süreçlerden geçtik.herhangi bir sorun olup olmadığı kesinse idrar yolu enfeksiyonu gibi mesela bazı önerilerim olacak benim oğlum da böyleydi yeni yeni geçiyor 3.5 aylık ama 7 aylık doğdu aslında zamanında doğsa senimle aynı olacaktı neyse tek sakinleştiren şey dik bir şekilde tutarsan aşağı yukarı yaylandırmak pilates topuyla ya da yatağın kenarında da yapabilirsin ayakta da yorucu oluyor çok ama Başka Türlü asla sakinleşmezdi ayaklarını tek eline ikisini birden alıp dizinden kırıp karnına doğru çekerken de yaylanabilirsin

Ne mumkun sakinnolmak. Artk tek susturucum olan memeyide almiyor kriz anlarnda npcagmi sasrdm
Ayni yollardan gectim. Neyse ki memede susuyo diye rahattim 2 3 aylikti meme almamaya memede de aglamaya basladi. Cok zor zamanlar gecirdik ama geçti gitti. Su an tam 24 aylik. Yani elin ayagina dolansa da bugünlerin gececegini bil

Arkadaslar kafayi yicem. Sabrmin taakatimin sagligimin sonundayim cocuk 5-6 saat agliyor her gece. Ben deliricem ya artk

İdrar testi de yaptirdik enfeksiyon falan ckmadi. Odum kopuyor ya cocuktan uyandiginda resmen korkuyorm

İdrar testi de yaptirdik enfeksiyon falan ckmadi. Odum kopuyor ya cocuktan uyandiginda resmen korkuyorm
Bu dediklerini oyle iyi anliyorum ki. Ben yaşına kadar korktum uyaninca aglayacagini biliyodum cunku. Ama simdiki aklim olsa daha sakin olurdum benim tedirginligim cocuga da yansiyodu çünkü. Bugunler gececek cocugumla oyunlar oynayacağımız gunler gelecek diye teselli et kendjni. Oyle de olacak insallah. Bu kotu gunler gececek

Back