- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
gaz için mi bugazs aguline diye bitkisel bir şurup var süper birşey öneririm tatlıö
Evetgaz için mi bu
Bebegim emdikten sonra gegiriyo .. Ama asil sorun su aslinda asagidan gazi geldigi zaman o gazini bezini acmadan cikartamiyor. Ayni sekildr kakasini da bezini acmadan yapmiyor bezini acip poposunu uyarınca yapiyo kakasini gazini . sonradan kendi yapmaya baslayabilir mi kaaksini boyle yasayan war mi yarn bir aylik olacak bebegm
Canım sorun gaz mı kaka yapamaması mı anlamadım yorumlardan.. Ama gazsa biogaia diye bir damla var benim bebeğim de bazen gaz yapan şeyler yerse akşamları aplıyor o damladan veriyorum 10 dk sonra susuyor mucize gibi.. Bir de kimyonlu su verebilirsin gaza birebir çok iyi geliyor.. çay kaşığının ucuyla bir fincandan belki daha az bir suya at kaynat ver..
Ya iste korktugumda alismasi cevremden bazi kisiler sen bunu kakasini boyle yapmaya alistirmisin hep bunu ister artik falan dediler. Ama bi gun aksama kadar bekledm gazoni kakasini yapsin diye yapmadi altibi actgimda poposunu uyardgmda yapiyor ancak :/Ben kızımda Nurse Harvey's kullanmıştım bitkisel bir şuruptu. Sizde başka bir marka kullanıyorsunuz ama bu tip şurupları düzenli vermek gerekiyor,öncelikle bunu belirtmek istiyorum,bir gün verip bir gün vermemek, günde sadece 1 kez vermek yada gazı olduğu anda vermek işe yaramaz. Doktorum bana bu bilgiyi vermişti ve gerçekten düzenli kullanımla gaz sıkıntısı neredeyse hiç yaşamadık diyebilirim.
Altını açmak rahatlatiyorsa bebeğinizi açın,alişmak gibi bir durum olmaz merak etmeyin zira hareketlenmeye başlayinca zaten rahat rahat gazını çıkartacaktır emin olun.Kendimden örnek veriyim kızim bir dönem ciddi kabızlık çekti 8-9 aylıkken ve neredeyse hergün fitil ve lagmanla yapti ama ayağa kalkıp yürüdüğünde gayet rahat yaptı tuvaletini alişma vs olmadi.
Sağlıkla büyütün bebeginizi
bende de aynısı var. işe yarıyor dimi
kesinliklebende de aynısı var. işe yarıyor dimi