Arkadaşlar 11 günlük bebeğimizin kakası bu kıvamda çoğunlukla anne sütü (sağarak) içiyor ihtiyaç dahilinde (2-3 kez) mama içiyor ve son 3 gündür kakası böyle ve gaz sancısı çok denemediğimiz şey kalmadı (doktoru gaz damlası verdi kullanıyoruz) sizlere de danışmak istedim.Bu kakasının koyu olmasının sebebi nedir acaba umarım bu postu görüp yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
Mamayı verirken çalkalamayın çay kaşığı ile karıstırıp verin öbür türlü daha fazla gaz yapar.
Gazı bir kere cıksa bile devam edin masaja çünkü bazı bebekler de daha fazla gaz oluyor. Kaka rengi normal anne sütünde de böyle bir renk ve koyuluk oluyor normalde.
Son zamanlarda mamayı çalkalamıştık ama artık çalkalamayalım çok sagolun ve bugün itibariyle mamayı bebelac gold a cevirdik fakat bunda bir buçuk saatte bir acıkıyor pek tok tutmadı galiba
Son zamanlarda mamayı çalkalamıştık ama artık çalkalamayalım çok sagolun ve bugün itibariyle mamayı bebelac gold a cevirdik fakat bunda bir buçuk saatte bir acıkıyor pek tok tutmadı galiba
Bende sma kullaniyorum oda tok tutuyor zorla yediriyorum resmen ama cocugum kakasini yapabiliyor ve kilo alimida normal oldugu icin degistirmiyorum cunku1kere degistirdim aptamil kullandim kabiz yapti hic bi sey yiyemedi cok mama degistirmek iyi degil onlarinda damak tadi var:)
Bizde bioagia damla kullanmistik pek bi fark goremedik biraktim oyle olunca mama cesitleri cok farkettiriyor gaz konusunda arkadasimizin dedigi gibi karistirinca daha iyioluyor birde mama bitince bos cekmesin biberonu cok hava yutuyor biberon olarakta anti kolik olanlari kullanabilirsiniz