Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kıslar bebeğimin karnından guruldama ve su sesi gibi sesler geliyo yani bağırsaklarında resmen gurul gurul su var gibi emerken ayaklarını falan kıvırıp kalıyo kızarıyo ıkınıyo çok acı çekiyo ne yapmamaız lazım biogaia diye ilaç var ona başladık dün ama bakalım
uykusunda bile inliyo oğlum yaa
normal mi bu
doktor gaz dedi pışpışlayın dedi ama pışpışlayarak falan geçmiyo
kaç aylık bebeğin canım?o gaz sancısını ne çektiik biz....bebeğim 6 aylık şu anda yeni geçti sayılır..ne ilaçlar denedik..zinko kuullandım ben..biraz işe yarıyordu ama hiç kucağımdan indiremedim..sürekli ıkınıyordu...ama geçiyor sabır..
gazdır canım benimkide 20günlükken böyle olmuştu.doktora götürdüm,gaz şikayetleri 20günden sonra başlıyor dedi.anlattığın şikayetler gaz sancısına benziyor.ayrıca ishali yoksa gaz sancısıdır.sen yediklerine dikkat et,ilgisi yok diyenlere bakma,ben mercimek bulgur yediğimde oğlum hastanelik oluyordu. 7aylık oldu hala çok dikkatliyim.kimyon rezene kaynatıp içersen sütünden onada geçer rahatlar
bnm kızım 3.5 aylık gaz sancımız yoktu su 4 5 gundur gaz sancısı cekıyoruz ıkınıyor cıkaramıyor gecelerı sureklı uyanıyor uyku duzenı bozuldu zınco kullanıyorum bu zmna kadar hıc olmamıstı ama ılacı kullandıgım halde oldu